Novi Zakon o zaštiti potrošača 
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=06&dd=17&nav_id=863023
Novi Zakon o zaštiti potrošača 
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=06&dd=17&nav_id=863023
Svako danas moze da pise za novine. Ipak lakse je poverovati da je Armstrong setao po mesecu nego u ovakav naslov. Za sve koga vise zanima evo celog zakona u pdf-u
Brate, ovo je normalno svuda u svijetu pa i kod vas, samo što kupci ili nisu upoznati ili neće da se bakću sa bahatim prodavačima. Pošto radim taj posao, više puta sam morao da se pozovem na tržišnu inspekciju kad smatram da sam zakinut, i u većini slučajeva prodavci se odmah utrte kad im izrecituješ par članova zakona, a jednom kad sam stvarno morao da zovem tržišnu, ekspresno sam dobio pare nazad. Ne znam kako je kod vas ali u BiH postoji još i institucija Ombudsmana za prava potrošača koja ovakve slučajeve ekspresno riješava. Stoga, moj vam je savjet da pročitate malo ovaj zakon prije nego krenete u kupovinu, izgubićete malo vremena ali ćete sačuvati dosta živaca i ljudskog dostojanstva.
Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.
a sta cemo sa nestrucnom montazom odredjenih proizvoda, npr moj slucaj, auto delovi, uzme lik lupam pumpu za gorivo kao sto sam i imao slucaj, montira je pod drvo sto bi rekli, a treba odredjen alat za neke selne, izbode je sve srafcigerom maltene, osteti je i ona naravno crkne kroz 2-3 dana i onda dodje da je reklamira…
dokazi ti njemu da postoji specijalan alat za to
takodje za spanere za zupcaste kaiseve postoji specijalan alat, ali se to kod nas radi na “marker”…
@Limanac poprckujes malo a?
Taj pdf se odnosi na 2011
Ovaj novi je trebao najpre da se usvoji jos u februaru 2014. pa se to odlozilo na 3 meseca.
ovo je normalno svuda u svijetu pa i kod vas,
o koliko samo gresis. Ovde nista ne funkcionise kao svuda u svetu. Na zvaku sa clanovima zakona mozes mozda da uplasis neku buraniju, ali nikako pravog prevaranta. Ombudsman ima vise savetodavnu funciju, znaci nije u mogucnosti da presudjuje i resava sporove. U Srbistanu nije problem bio ni prosli zakon vec sudsko/pravni sistem (pravna drzava) koji ne funkcionise. Bilo bi lepo ako ima neko iz branse da nam ovo temeljnije pojasni.
@Limanac poprckujes malo a? Taj pdf se odnosi na 2011 Ovaj novi je trebao najpre da se usvoji jos u februaru 2014. pa se to odlozilo na 3 meseca.
Ma ne, nije se ovo odnosilo nikako na tebe, vec na sam naslov iz B92, kao i na neke ranije Rasimove izjave za Blic. Videh da je zakon iz 2011, ovaj nov jos nije usvojen pa ga nema u glasniku.
Danijel82 je advokat (mozda se varam), sad ce on to da nam sve lepo pojasni. 
Zakon je usvojen 13. juna 2014.godine, jos nije stupio na snagu. РТС :: Вести
Pripravnik, a jos uvek nemam nacrt kod sebe
Generalno, problem je sto treba da se ide preko suda. Mnogo bre glomazna rabota. Po meni, najednostavnije resenje bi bilo neki vid vestacenja od strane nezavisnog strucnog lica u prisustvu inspekcije(neophodno poznavanje ZOO i ZOP) i to sve na licu mesta, tj. u radnji npr. Na donetu odluku moguca zalba u toku od 5 dana. Da izvrsni postupak bude strahovito brz, izvrsitelji iskljucivo za to
E sta radi masta ![]()
I mislio sam da jeste, jer je vec negde o tome pricao ako se ne varam
Pripravnik, a jos uvek nemam nacrt kod sebe
Jesi se pretplatio na privredni savetnik :), salu na stranu, eto bilo bi lepo kad izadje u glasniku da nam onda kazes i protumacis sta i kako
Vlado jedino resenje je da u garanciji (ukoliko postoji) ili upustvu naznacis da se to i to postavlja time i time u suprotnom nece se uvaziti reklamacija. Pa slepac neka te tuzi i dokazuje. Zoo pri ruci i ne brini
Zlu ne trebalo, imam komentar ZOO hehehehe
pise naravno sve na kutiji :), ne brinem se ja, samo krenem da objasnjavam ja to posle coveku onda on meni prodaje neku drugu pricu, kako je on ostecen i slicno… takvi koji svesno naprave ****** samo na fintu idu, pa ako prodje prodje
Upozori ih prilikom kupovine i da obavezno obrate na to paznju. Pa onaj ko ima obraz taj ti sigurno nece paraviti problem.
@Limanac da sacekamo novi zakon ali ipak je problem sto se ide preko suda jer Upravni sud u malim mestima ne postoji, pa npr. iz Negotina moras do Zajecara. Za advokate je ovo zicer, ali sa ugla potrosaca :swear:
Sacekacemo, nista bez suda, to je jasno, samo da sudovi krenu efikasno da rade i mozda nesto i bude. Mene najvise zanima kako ce nas ovaj zakon stititi od drzavnih parazita iz javnih komunalnih preduzeca, EPS-a Telekoma itd. Sa ovim iz prodavnice jos i nadjem zajednicki jezik, ali sa ovima sto su na drzavnim jaslama je muka.
Ma ne treba vam sud, tržišna inspekcija ima ingerencije da to rješava bez suda, sud je drugostepeni organ u ovom slučaju. Lijepo izađe inspekcija, napravi zapisnik, ovom nesretniku izdaju rješenje, možda i neku kaznicu i svi zadovoljni. Osim prodavca naravno. 
Vlado, znam ja šta tebe boli ti si prodavac. 
Postoji deklaracija proizvođača na kojoj je navedeno šta sve treba da se ispuni prilikom ugradnje, ako nisu zadovoljeni ti uslovi, garancija pada u vodu.
Tako da si osiguran u tom slučaju. 
Pazite, svi proizvodi u smislu definicije proizvoda iz Zakona o zaštiti potrošača moraju da imaju vremensku garanciju koja je propisana samim Zakonom, nemojte da vas farbaju prodavci da za neki proizvod ONI nisu predvidjeli garanciju. Znači, minimalnu garanciju propisuje Zakon, garancija može biti samo duža od perioda navedenog u Zakonu. Naravno Zakonom su propisani i uslovi za sticanje garancije, prava i obaveze potrošača i poslovnih subjekata, nadležne intitucije (tržišna inspekcija) a na kraju i kazne.
Kažem vam, pročitajte Zakon. 
Sto da citamo stari kada ce sada novi 
tu ima rupa ljudi, zescih rupa, jer postoje stvari koje ne podlezu garanciji, a ispada da zakon propisuje garanciju za njih, npr delovi za elektriku nemaju garanciju, lupam sada dajem primer, sijalica, auto ima spoj i gori sijalice, ti stavis novu ona puf odmah, a prethodno pri prodaji je dokazana ispravnost, i sta onda reklamiraj sijalicu kao neispravnu
eto vam rupa
u sustini ja to resavam sve vrlo brzo jer ne dajem ja garanciju nego uvoznik, i sve je pokriveno ako do necega dodje i sve se resi za 7 dana maximalno, no uvek se nadje neko levi koga to ne zanima i ne zeli ni da te saslusa sta mu pricas… jbg ima gi razni 
u sustini ja to resavam sve vrlo brzo jer ne dajem ja garanciju nego uvoznik, i sve je pokriveno ako do necega dodje i sve se resi za 7 dana maximalno,
Eto gde si zasticen ![]()
da kazem da jesam, ali nisam od gnjavaze ljudi koji to ne umeju da shvate :D, i od stvari koje ne podlezu garanciji a za koje zakon eto cisto sam od sebe garantuje, tu pada sve zivo u vodu…
Upravo tako, ako nabavljaš robu u zemlji, garanciju propisuje proizvođač ili uvoznik. Ako nabavljaš robu iz inostranstva onda si ti uvoznik i odgovoran si za garanciju. Nisam siguran da li je i kod vas tako ali garancije nema za dijelove, odnosno dijelovi i poluproizvodi se ne smatraju proizvodom u smislu Zakona o zaštiti potrošača. Što ne znači da je potrošač nezaštićen, nego je za garanciju, odnosno kvalitet ugradnje odgovoran serviser, odnosno ovlašteno lice koje dio ugrađuje. Nema tu nikakvih rupa. 
Uspavljujem dijete pa malo kasnim s odgovorima, ne zamjerite.
Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.
tako je i kod nas ne brini se… odredjeni delovi nemaju garanciju ili je imaju kratak period, ali uz podrazumevanu ugradnju strucnog lica u tom slucaju servisera koji ima zvanicnu firmu, jer u slucaju reklamacije, ja moram da imam pismenu potvrdu servisa sa sve pecatom, u protivnom nema garancije, jer znas meni je to komsija ugradio, on malo zna to… e pa onda neka komsija sada plati, taj fazon