Znaci nije nikakav problem ako izbaci prvi put gresku za Topology?
Ja sam pomislio da je problem do igre da je losa verzija i/ili slicno.
Znaci nije nikakav problem ako izbaci prvi put gresku za Topology?
Ja sam pomislio da je problem do igre da je losa verzija i/ili slicno.
pa prvi put ako nesto nije uredu on ti ispise i krene to da ispravlja[skida] i kada sledeci put u abgx ubacis igru vidis da je sve zeleno tj. da ti je sve ispravio…
Nije nikakav problem, desava se, bitno da ti je drugi put izbacio sve zeleno.
Je li ap 2.5 igra u stvari XGD3 igra? Sigurno sam postavio najgluplje pitanje ikad
Ne,ap 2.5 je zastita protiv piraterije a XGD3 je novi format diska na koji staje vise,oko 500 mb vise valjda ali nisam siguran a nije ni bitno…
Hvala na odgovoru. Znam to za XGD3, ali mislio sam da ap 2.5 ima nekakve veze sa XGD3 formatom. Znaci ap 2.5 igru przim normalno obicnim przacem kao i sve XGD2 igre?
Koristis isti rezac/przac kao i XGD2 ako si naravno pre toga uradio sve kako treba sa fajlom odnosno propustio ga kroz abgx…ap 2.5 su XGD2 igre sa posebnom zastitom
Eh super, hvala ti jos jednom
Da li je ovo jedan od podrzanih rezaca?
ili mozda ovaj
http://www.positive.rs/racunari.php?id_tip_komp=12&artikal=15533
122 i 124 nisu isti. Ako pise da je podrzan SAMO od 124 pa na vise (124, 224, 324, 424, 524 i 624 B ) onda 122 NE MOZE
Dobro, hajdemo ponovo, da li je onda ovaj rezac sa drugog linka podrzan? Znaci kratko-jasno, da - ne?
procitaj sta je decko napisao,**vec ti je dao odgovor sta je i od kojih modela podrzano **
Alo ljudi, jel ovde moze da se dobije konkretan odgovor bez pametovanja? Pitao sam prosto, da ne moze prostije, da li moze onaj model koji sam postavio ili ne, zaista ne vidim u cemu je problem. Smesno.
smesno je to sto je svako od nas barem 5 puta napisao koji su modeli podrzani a ti se nisi potrudio IC NISTA DA PROCITAS!!! iako ti pise u pravilima da koristis search opciju i da prvo pogledas sve lepo kad pitas, a trece skroz u pogresnoj temi si lupio pitanje…
Trazio jesam, ali nisam uspeo da nadjem da li je jedan od ova dva modela podrzan, i sva mudrost je bila da mi se odgovori da li neki od ova dva jeste ili nije, samo toliko, ali sada bar znam da je ovde odgovor nemoguce dobiti. Hvala.
sve lepo pise 100% sam siguran da nisi gledao jer sam ja licno sve pisao, nastavis li sa svadjom i spamovanjem znas sta te ceka…
evo i gde pise lepo i citko
a zatim pogledaj ovaj post http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3382-tutorial-crossflashing-na-liteon-ihas-drive-2.html#post85141
pa odmah ispod njega
samo u search ukucas IHAS122 i prosto dobijes sve sto te zanimalo
trebalo bi da te banujemo za primer drugima, ali eto necemo
Uredno sam procitao bas taj post, ali da si i ti hteo malo da procitas moj video bi da ovaj rezac nema oznaku B i samo me je zanimalo da li je i on podrzan, samo toliko. Ovo je moj poslednji post, ne brini.
isti taj post par ispod pise sta je to B, A i Y
u pitanju je model i kraj to moze B samo i to je sve… 124 tj cela x24 serija i oni koji su crossflashabilni, sve si imao…
cak u istom postu stoji ovaj model IHAS124-19 koji si ti i stavio gde sam vec rekao coveku da MOZE da je to B model
a da ne budem surov ljudi ovo je o XGD3 formatu disk, nemojte opet u OFF.
Svaki problem napravi novu temu i resicemo ga.
Svi iz 2011 su B modeli provereno.
Moze li neko da mi kaze da li igre stare i pre decembra,novembra 2011 koje su se igrale na starim fat konzolama mogu da se igraju bez problema i na onom LT3.0?Negde sam citao da kazu kao da ce neke morati ponovo da se rezu,nije samo napisano zasto…