Xbslink (alternativa za xbox live)

Da obavezno,firewall mora da ti bude iskljucen…

Previse je ovo komplikovano…imam ruter star 5 godina, i imam problema sa port closed od nedavno. to sam prvi put video na gamerangeru…cekam live karticu, valjda necu imati slicnih problema…

vidi…meni je radilo i kad port nije bio forwardiran…provjeri da li ti je ip adresa 192.168.1.xxx
startaj ipconfig i ip adresa od lan.a bi ti trebala bit upisana u xbslinku.
e da i u xbs link oznaci use pnp i only forward these devices i tu si upishi mac adresu xboxa

ajmo pomoc ako neko zna…u xbslinku se upise mac adresa od xboxa…
kad idem na info kaze mi

Part of cloud “mw3 xbox XXOO” (42 nodes)

Local node: xxxxxxxxxxxxxxxx
Discovered local device(s):
=> xxxxxxxxxxxx
a taj local device mi je mac adresa od rutera, a ne od xboxa. je to u redu ili morma nesto u ruteru mjenjat?

Ne razumem zasto te to brine ako ti XBSlink normalno funkcionise…
Da to je u redu i meni pise ip adresa “Local node-u”…

ma ne radi kako treba. mogu se spojit samo na par hostova i cesto mi izbacuje uz poruku server connection timed out. i onda moram restart xbslink da bi mogo dalje igrat…

Pa naravno da se mozes spojiti samo na par hostova,sto zbog TU-a,sto zbog toga sto pitaj Boga gde je “hostovan server”…Meni izbacuje 5-6 servera (konkretno za COD MW 3) od 50 koliko ih ima u XBSlinku…Pa i meni izbaci tu poruku kada ne moze da se konektuje na neki server koji je ko zna gde hostovan,ali ne znam zasto restartujes Xbslink,zar ti se to ne desi na sistem linku tj na konzoli?

recimo primjer…connectan sam na doni brasca ili basketbalistu…to so mi dvoje koji rade skoro uvijek. igram cca 10-20 minuta i onda me izbaci uz connection timed out. probam se opet spojit i nece vise na niti jedan. restartam xbs tj stop/start engine i nakon toga opet mogu uc na hostove na kojima sam igrao.

E tu ti ja druze ne mogu pomoci…Jer i meni se evo bas danas to desilo,da budem konektovan i da me jednostavno izbaci server,krene da laguje i na kraju izbaci…Verovatno je ili do internet konekcije ili mozda do samog xbslinka…ko ce ga znati…Ali definitivno ne moze i jare i pare…I RGH i Online igranje bez peripetija i zackoljica…:stuck_out_tongue:

Ps…I ja najcesce igram na Doni Brascu…Najmanji lag…

i najmanje sanse da ces zavrsit medju prvih 5 :smiley:

s obzirom da ne mogu da pokrenem temu /nemam 50 postova…:happy/, evo ovde da postavim, pa ce nadlezni da vide, za gde je:

Uskoro ce da se pojavi novi nacin MP igranja za JTAG/RGH konzole…posle Xlink Kai i Xbslink, dobijamo i LiNK HUD
To je dodatak za FSD,pretpostavljam, tako da vise nece trebati PC, niti da se strartuje jedan od gore dva navedena programa…mislim da ce ovo biti prava stvar…danas se pojavio klip, kako ce to otprilike da izgleda:

<iframe width=“640” height=“360” src=“http://www.youtube.com/embed/KUIIGjSk4kE?feature=player_detailpage” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>

izvor: Portal - RealModScene