XBR Leaderboards: Statistika naših članova na XboxLiveu!

Ali kakva je klanica za 3. mesto :smiley:

malo smo začinili stvari, na listi su samo članovi koji su bili aktivni zadnjih 60 dana, tako da je lista malo promenjena

nesto vam skripta za skupljanje skorova ne radi kako treba ja imam recimo 7460 poena a stoji mi vec 3 dana 7200 :D, a kad prdjem misem pored i otvori se moj gamercard stoji normalno 7460

ha pazite sad ovo sta sam slucajno primetio, gde je aleksa94 na listi? :smiley: evo inace sta pise za coveka na xbox.com Last seen 7 hours ago playing Xbox Dashboard

lepo kazem da skripta ne radi posao kako treba

Ja sa 70. mesta na 49. a nisam ni poen osvojio :smiley:

Ona starija koju su imali cini mi se da je radila posao kako treba. Sad pogledah podesavanja, imam ubacen XBL ID, znaci do skripte je.
@nikola: Sa 70 na 49? Jesi ti procitao da skripta ne radi kako treba :smiley: Salama mala

Uneo sam podatke pre nekoliko dana ali me nema :doh:

ma ne radi skripta nesto za prikupljanje skorova

ok, sređeno je sada, ponovo se prikazuju pravi podaci :slight_smile:

kewl, konačno se vidim =)

ja bi bio 5. al se nisam kacio na internet 4 mjeseca

Microsoft je updateovao gamertagove i oni sadrze sada više informacija i zbog toga se naša lista nije updateovala od 18 aprila. Kada se bude pojavila kompatibilna skripta, updateovaćemo i ovu našu, te će se pojaviti i novi rezultati.

Hej, sta se dogadja sa XBox live Leaderboards?
Vidim da nije aktivna vec par dana…

Dana?Mislis meseci?

Nije aktivna od 18 aprila. Tog dana je MS uveo novi format kartica koje se drugačije moraju filtrirati da bi skripta radila. Dnevno proveravamo mogućnost za promenu i nadam se da će se uskoro ponovi videti ko je gde.

super. thx :slight_smile:

Leaderboard nanovo radi.

Auu al’ sam los.Cak i kad bi updateovao GS popeo bih se za jedno mesto :slight_smile:

jupi :slight_smile:
I ja samo da updateujem GS pa cu se popeti za jedno mesto :slight_smile:

Jos samo kad ovaj M$ ne bi izbacivao nove dash-ove svaki dan…

Dobar sam na listi obzirom da sam nabavio nov x360 prije nedelju dana :smiley: