he, n00dle smenjen :eek:
Iskreno, mislim da je Đorđe daleeeko ispred rezultata koji piše na profilu, nije taj spojio konzolu na net ima preko mesec dana…
Kamo sreće da mogu i offline G-poeni da se vide…lista bi svakako drugačije izgledala, npr. ja bi’ sad bio 27!!!
A mogu ja nekako na tu listu? SLikacu svoj gamerscore i avatar?
Videcete vi samo da mi se update-uje profil a i Djordju verovatno
Imam 26,5k sada
Staa 23 ja imam 4300. Slikacu danas pa cu poslati. Na live znate da ne mogu da idem.
Ne vredi ti da fotkaš jer se ti podaci povlače sa xbox livea, tj, nemamo kontrolu nad tim delom skripte. Videćemo ako se pojavi neko rešenje za custom Leaderboard, onda bi mogli tako. Za sad, ono što ti zabeleži Live, ovde se prikaže.
Pa bilo bi lepo, posto se desilo ovo banovanje vecina nas ne sme izaci na live
Ponovo je aktiviran XboxLive leaderboard jer se dosta ljudi vratilo u online akciju!
Bacite pogled ovde i vidite kako stojite
Meni se u listu ne ucitava moj GT?
Koji je problem. Ubacio sam lepo gamer tag i nista.
PS: Barem ja ne vidim.
piše da si 31 na listi…
edit: meni stoji da sam zadnje igrao ODST a u stvari Halo 3 je zadnja igra… šašavo
edit 2: izgleda da sve radi kako treba, stoji mi da je Halo 3 zadnja igra a i ostale vidim na leaderboardu
Sad mi se u signature-u ne vidi ona kartica sa igranim igrama itd… DAMN!
edit: problem je sa sajtom(mygamercard.net) nije problem sa forumom…
Evo na primer ne updajtuje mi gamer score posle sest sati.
Nema veze ko da je bitno.
VIdis vec mi se ucitalo na mygamercard.net a ovde nije.
Da, update se ne dešava trenutno nego na određeno vreme, ali bude updateovano kako treba. Radi se o tome da skripta koja pokreće ovaj leaderboard ne sme konstantno da “cima” Xbox.com i Live jer bi naš sajt/domen bio blacklist-ovan u tom slučaju, nego to radi nekim svojim tempom. mygamercard je deo microsofta i potpuno su podržani da budu odmah updateovani. Naš Leaderboard je 3rd party skripta i pokreće se verovatno na hiljadama foruma i kada bi svakih 15 ili 30 sekundi pravljena konekcija za stotine hiljada gamertagov-a prema Xbox.com sajtu, vrlo brzo bi ceo projekat bio pod znakom pitanja. U svakom slučaju, bitno je da postoji i da radi posao
Slazem se sa Pedjom Mozemo mi malo da sacekamo
ha, super je kako se PekiSa i ja preskačemo na svakih par dana
Miloš i ja isto!
Ovo je ekstra ideja naterace me a verujem i neke druge clanove da kompletiramo igre…
najs, preko 100 naših članova se mota po Live-u
da mi nije konzola s**bana sada bi ja nabudzio poene :(…
Samo da pozure sa LT+ za slim pa da njega pazarim…