XBR Leaderboards: Statistika naših članova na XboxLiveu!

Pogledajte ovu mega stranu i [URL=“http://www.xboxrepublika.com/xforum/info/177-xbox-360-gamertags.html”]uputstvo kako se do nje dolazi (ako niste primetili) da vidite gde ste i kako u odnosu na druge sa foruma. Poprilično opaka skripta ovo sve radi a sada je i deo našeg kombinata. Malo kasno stiže jer većina nas neće uskoro biti na live, ali može da posluži.

U ovoj temi slobodno komentarišite promene ili zanimljivosti za pomenuti XBR Leaderboard.

ps.
zar nismo sjajni? :cool:

:eek::eek::eek::eek: kraljevski. <3 forum!

16 mesto! nije ni loše koliko malo igram :slight_smile:

pfff ja sam nesto bedno igro, i imam 8000 G skoro, samo ne mogu da apdejtujem :((( Tj mogu ako igram Fallout 3 na PC-u jer mi je to original jedini

Hahaha, e odlicna stvar. Na drugo sam mestu ali jos malo pa cu ja prestici Djordja jer mi se gamer score nije updateovao vec otkad :smiley:

Uh odlicno! Steta stvarno ban wawe bilo bi super da smo svi jos uvek na live :smiley:

Kopiran post iz druge teme:

Vidim da ste to uveli, a nigde ne napisaste na forumu.
Evo da svi znaju da je nasa draga Xbox Republika ovu opciju uvela.
Da pristupite listi idete na gXboxLive. Ona se nalazi izmedju Quick Links i Log Out.

Za sada sam sedmi i pogrosacu se jer nemogu da updejtujem moj gamer score.:frowning:
Sada sam 7 ako bih updejtovao G poene.

I ovde dajem jedan predlog.
Mogu li banovani ljudi da vam salju slike svog gamer scora i da ga vi updejtujete na neki nacin. Mislio sam da kreirate novu listu za banovane igrace pored ovih ne banovanih?

Trenutno, sistem koji smo instalirali kupi podatke direktno sa Xbox Live-a i predstavlja ih u formatu koji se na toj strani vidi. Na to ne možemo uticati odnosno, dodavati poene.

Možda će se uskoro pojaviti skripta sa verzijom za bannovane usere, odnosno “ručnim” unosom podataka koji se onda formiraju i ređaju na ovaj način. Iskreno nisam siguran da će se tako nešto uopšte pojaviti a praviti posebno skriptu za taj zadatak je velik posao i opet, nema garancije da neko neće zloupotrebiti / falsifikovati svoj rezultat.

18 ti sam … :mad:… a ko mi je kriv kad sam igrao na 4 razlicita naloga.

Ovo je extremno mocno.E da nismo banovani kakva bi ovo bila trka za presto.
A obratite paznju kako je komplexan sistem,znaci sa strane svakog gamertaga-a imaju 2 dugmeta da mu direktno posaljes poruku ili da ga dodas kao prijatelja mnogo dobro.
Sve sve ali ja sa live-a nikada silaziti necu,probacu jos s piratima pozelte mi srecu.:smiley:

ja sam u medjuvremenu skoro supllirao broj poena, samo ovaj gametag to ne pokazuje jel se dugo nisamkacio na Live, ali dobro koliko vidim ionako bi se pomerio samo za 2 mesta odprilike

Mene nema na ovoj listi :(.

Ubaci svoj gamertag u polje na svom forum profilu i automatski ćeš biti uvršten.

edit:

ideš na User CP > Edit Your Details > skroz dole, predzadnje polje, uneseš svoj gt

Haha, sto je dobra fora! :slight_smile:

Stvarno steta sto se pojavilo sad kad nas je MS pocistio, inace zamisljam da bi opasna konkurencija krenula. Arhitekta taman odlucio da se okane cimanja za poene, zamislite da se ovo pojavilo pre kojih 5-6 meseci, auuu…

Heh, Vojo, i ja sam napredovao u medjuvremenu a da nije osvezen gamerscore, tako da me neces lako sustici, muahahaha! :wink:
A svidja mi se i to sto Gears2 drzi pocasno prvo mesto medju top igrama – mission accomplished… :smiley:

Mnogo dobro, zaista. Pedja, svaka cast. :cool:

Jel ima neka fora da se update-uje gamertag mozda ? Mozda neka igraonica u Bg-u koja ima xbox a i live, a da je sve legit, donesem samo memory card i pikam :))) ?

to bi bilo neko rešenje.

Pazi sad ovo, ja imam jednu legit igru za PC a to je FALLOUT 3, instaliram ga na komp pre par dana i udjem na LIVE… Skine mi profil na pc i lagano igram i updateuje mi gamertag kako osvajam achievmente, ali pise da imam 5800 sad, a ja imam skoro 8000 na xboxu…

Nasao sam folder u kome se nalaze gamertag fajlovi i folderi, dal bi mozda mogao da iskopiram gamertag sa xbox-a pa da odradim replace u tom folderu, i onda da se sign-in-ujem na LIVE preko fallout-a 3 ?

Samo ne znam kako da prebacim fajlove sa xbox hdd-a na pc jbg :frowning:

Stvarno super ideja, ali steta sto je realizovana sada kada smo svi banovani…

Da li uopste postoji nacin da se na novoj konzoli updateuje sve ono sto je igrano od kada je stara konzola banovana? Recover gamertag vidi samo ono sto je vec bilo updateovano na Liveu a Pekisa rece da je stari profil corrupted na drugoj konzoli, ima li nekog resenja?

Rizikovacu malo da na neflesovanoj konzoli uradim recovery gamertag sa coruptiranog hdd-a.Verujem da ce onda i save-ovi da se vrate a sigurno je da necu popiti ban zbog toga.

Negde, duboko verujem da je to moguće. Obavezno javi! :slight_smile:

Fantasticno!
Bravo :slight_smile:

Ha, 6-ti!
Ocekivao sam losije :).
Steta sto ne moze sada da mi se apdejtuje mojih 10350 G ali nema veze i ovo je malo vise nego sto sam ocekivao.
Super vam je ideja.
Ovaj forum bas mnogo raste.