XBOX360 JTAG - Noob Friendly F.A.Q

JTAG ti je najbolje, to ti dodje kao jailbreak za apple. Otkljucavati mnogo funkcija (custom dash, XBLA i najbolje ne treba ti diskovi mozes preko HDD da igras igrice), ali preporucujem ti da das nekom da ti uradi JTAG, posto si pocetnik :smiley:

Neki su misljenja da sa JTAG se gubi puno prednosti konzole gledanje filmova i dr. ?

gubi se samo LIVE i multy ali i za to ima zamena xilink, filmovi rade standardno ako ubacis codec i jos postoji homebrew player.

kad se uradi JTAG jel se poslije moze ako bude potrebe vratiti konzola u normalu ili u velikom sam razmisljanju sto uraditi sa konzolom?? da cujem iskusne ako imaju volje da predloze sto mi je pametnije uraditi flesh ili JTAG …hvala !

Kada uradis jtag to je to nema vise unjtaga…sve zavisi koliko si voljan da se cimas i da se nerviras i koliko ti je stalo da nekih stvari na live-u.

Ako se odlucis za flesh budi spreman da poludis kada flesujes konzolu pa onda za 2 meseca moras ponovo naravno to sve zavisi,jedan flesh moze da potraje i 6 meseci ali zato imas live i multiplayer koji su vrhunski mada nista nije beslpatno pa onda i zavisi koliko si para spreman da potrosis

Ako se odlucis za jtag ne razmisljas o flesevima vejvovima updatovima i tako dalje medjutim gubis live i multyplayer(ok postoji xilink ali to je u odnosu na live teska glupost) moras ti da presudis meni je live i mp suvise bitan da bi uradio jtag ali to je moje licno misljenje i kako stoje stvari uskoru cu da poludim pa ko zna sta cu na kraju da uradim

I da sa jtag-om imas arkadne igre i dlc-e da skines za dz :slight_smile:

Pozdrav narode!

Pre X godina sam slao coeku u NS xbox na modovanje i sve je ok radilo dok ja nisam pozeleo da malo to updateujem pa sam sj*ucno sve… :slight_smile: instalirao sam neki demo interfejs i sad ne znam kako bi bilo najlakse za skroz nooba da sve to pregazi i opet instalira neki noviji interfejs i sta sve dalje treba.

Da li ima neka dobra dusa voljna da me provede kroz proceduru ili ako ne, mozda neko ko bi povoljno to resio? Iz Zemuna sam (ako ne nadjem neku online pomoc), mozda ima neko u komsiluku ko ume.

Hvala unapred!

Na 360 sad radi softmod, abadavatar YT pretraga.