Xbox X/S kvarovi i pomoć

Koji modem/ruter? Pisao si da je yunet.
Ako je ovaj Xiaomi AX3200, moraš da pišeš podršci mejlom da bi ti dali jer ručno podešavaju wan,vlan, statičku itd. Ili traži da ti oni aktiviraju upnp port mapping

Tako je, AX3200 xiaomi.

Pozdrac, treba mi pomoc. Imam xbox x i koristim opticki net 400/200. Kada udjem da izmerim brzinu pokazaju mi da imam 100% packetloss, a kada na fonu idem na packetloss test tu je sve u redu odnosno da nema packetloss.Ostavicu slike merenje preko konzole i preko fona. Sta tu nije u redu? Hvala unapred

Ako je kabl zameni ga. Ako je wifi restartuj i modem i konzolu i bice sve ok.

1 Like

Uradio, i dalje isto. Samo ne razumem u cemu je problem :pensive:

Do podešavanja, portova i DMZ-a i UPnP-a.

Izgugluj i načićeš rešenje, u osnovi ruter ti blokira Xbox konekciju.

Vec godinu dana se nerviram oko ovoga, sta sve nisam pogledao i procitao takodje i probao.

1 Like

Inace mi je Nat open.Ukljucio sam Upnp ne znam sta vise da uradim, ako je neko imao slican problem neka se javi bio bih mnogo zahvalan.

Pozz zanima me da li je neko probao da poveze xbox na ekran od laptopa preko capture kartice? Jel radi, kakva je slika, koliko fps idu igre?

Jedino je siguran odgovor da radi. Slika će u većini slučajeva biti dobra , ne znam kakve su one jeftine kineske kartice , ali sa iole kvalitetnijom mislim da nema greske. FPS ja licno nisam merio , pa ne znam šta da ti kažem . Mogu ti pouzdano reći za moju karticu da je input lag i dalje nizak , tako da za single player može lagano , za multiplayer isto ako nisi ogromna cepidlaka. Dakle ako nisi navikao na ludačke rezolucije i osvežavanje slike , razliku teško da ćeš primetiti , opet se ovde ograđujem od onih ultra jeftinih kartica , Temu , Ali i ostalo.

Hvala na odgovoru, Da li mi je potrebno jos nešto osim capture kartice ili samo nju ubodem u usb? Planiram da uzmem ovu

Valjda ce vrsiti posao

Koja te muka tera na ovo? Piši ako si otet da skupljamo otkup!!! :smile:

2 Likes

Pa mislim genaralno ti proizvodi koje prodaju veliki lanci su ok. Mada svakako ovo je lower end uređaj tako da ne treba očekivati čuda

Daleko od toga. Na Aliexpressu možeš da nađeš kvalitetnije stvari.

Ja hoću da prodam moj Razer Ripsaw HD ukoliko te interesuje

1 Like

Svakako bih i ja preporučio neku karticu koja ima hdmi ulaz i izlaz ukoliko je potreba da se snima gameplay. Ako hoće samo da igra na laptopu , onda nema smisla da puca neke astronomske cene za to.

1 Like

E sad ne znam za šta mu treba, ali od tih jeftinijih jedino za Hagibis sam čuo da je okej i plus jako popularan među YouTuberima. Hagibis, uGreen i još par su tu, mislim na te male.

Svakako, ako se igra na laptopu mora da skonta da će imati i mali input lag. S razlogom su to capture card a ne nešto drugo

Hahahahhahahaha dosadjujem se na poslu, a radim na takvom mestu gde mogu u ranac da spakujem samo laptop i xbox s, a porucio sam neki monitorcic na temu, pa kontam dok stigne da isprobam ovo

1 Like

Nije u pitanju nikakav stream, samo zabava na poslu :laughing:

1 Like

Koga ce to @Petron77 da gleda danas na poslu? :rofl:

5 Likes

da li je neko radio offline update na xbox one? Zamenio sam HDD za SSD i nažalost formatirao stari HDD gde je bio xbox system. Kada sam ubacio fleš sa OSU1 samo me izbaci kada stisnem na offline update i izbaci EROR 101. Saznao sam da je problem zastareli osu fajl, posto sam na najnovijoj verziji sistema, azurirao pre dva dana i sad ne znam sta da radim. Isao factory reset nece nistaa, zakacio na net pa probao da povuce sa neta nece ni to. Da li sam brickovao konzolu ili da cekam da izbace osu1 za tu moju novu verziju sistema, mada ne verujem da ce skoro po forumima čitam da je zadnji osu1 fajl iz decembra 2025. ako neko ima neku ideju sta raditi neka piše