“I like my Rog, Lenovo Legion, Steamdeck… I think being able to play games locally is important”.
Pretpostavljam da znaci nece izbaciti glupost kao PS Portal na trziste, makar to. Ali dobro, bice jos eventova na kojima cemo dobiti konkretan info.
Tuzan momenat gde objasnjava zatvaranje Tango studija, vidi se da mu nije pravo bilo zbog svega sto se desilo. I dalje mi je neverovatno - volleo bih da vidim tu racunicu gde im nije bilo “sustainable” za biznis. Kako sada da se osecaju Ninja Theory, i polovina studija koji su sada prikazali AAA singl player igre, posle svega. U sustini izgleda da je MS bio nezadovoljan menadzmentom koji je zaposljavao nov staff posle Mikamijevog odlaska. “Evo vam kreativna sloboda, ali ako nam se ne svidja sto to radite previse unapred i bez konsultacije sa nama - pod mac bato”.
Osim SP najnovijeg MW koji je bio ocaj, sklepan od MP mapa i mogao da se protrci za 2-3 sata.
Jos jedna stvar koja je pocela da mi ide na zivce, to sto svaka avantura iz treceg lica, rpg mora da bude ili “Souls-like” ili neka kopija Japan RPG-a. Ni jedna ni druga vrsta mi ne leze i te igre zaobilazim i ako mi settings deluje super privlacno.