Xbox Showcase 2024 - 9.6.2024.

Odlican show, ocigledno su zeleli sa ispucaju sve sto imaju, verovatno delimicno i zbog loseg publiciteta posle zatvaranja studija.

Perfect Dark konacno prikazan, Initiative ce da bude mocan 1st party studio.

Fable kao iz bajke, mada nismo bas mnogo od gameplay-a videli, grafika rastura.

Flight Sim najnext gen nesto sto sam video, bolje od zivota.

Doom, Gears… sve super. Cak i Indiana Jones iz prvog lica mi se igra. Awoved deluje isto dobro. Ona teenage igra Mixtape - fenomenalno.

Snake Eater izgleda bolesno. Znam da nije Xbox ekskluziva, i da nije day 1 na gamepassu, ali nebitno.

Jedino sam ja izgubio nesto hajp. Sve sto ne izlazi u narednih par meseci, suvise je daleko.

Tako da ne bi bilo lose neki summary sta sve izlazi uskoro i u 2024. Mislim da je prvi na redu Flintlock
i to sada vec u julu.

Evo ga komplet summary koga interesuje

3 Likes

Naš brat @ph1beropt koji je utekao s foruma izgleda.

1 Like

Kako utekao? Nije valjda napustio forum…

1 Like

Smorio ga silni offtopic :disappointed:

4 Likes

2 Likes

Ne vidim sličnost osim grapplehooka koji je bio u Syndicateu prije skoro 10g.

Misliš, Tsushima je opasan ripoff Ubisoft igara, je l na to misliš?

1 Like
2 Likes

Da, to mislim. Ubisoft je prosto najbolja gejming kuća i svi kradu od njih. Pardon my french bro :smiley:

2 Likes

Kako sad da tumacim ovo:

“I like my Rog, Lenovo Legion, Steamdeck… I think being able to play games locally is important”.

Pretpostavljam da znaci nece izbaciti glupost kao PS Portal na trziste, makar to. Ali dobro, bice jos eventova na kojima cemo dobiti konkretan info.

Tuzan momenat gde objasnjava zatvaranje Tango studija, vidi se da mu nije pravo bilo zbog svega sto se desilo. I dalje mi je neverovatno - volleo bih da vidim tu racunicu gde im nije bilo “sustainable” za biznis. Kako sada da se osecaju Ninja Theory, i polovina studija koji su sada prikazali AAA singl player igre, posle svega. U sustini izgleda da je MS bio nezadovoljan menadzmentom koji je zaposljavao nov staff posle Mikamijevog odlaska. “Evo vam kreativna sloboda, ali ako nam se ne svidja sto to radite previse unapred i bez konsultacije sa nama - pod mac bato”.

Sta ces zivot ide dalje.

I mene pomalo zanima. Kampanje su uvek jake, bogato producirane, ali klinci vole vise jurenje po mapama.

Osim SP najnovijeg MW koji je bio ocaj, sklepan od MP mapa i mogao da se protrci za 2-3 sata.

Jos jedna stvar koja je pocela da mi ide na zivce, to sto svaka avantura iz treceg lica, rpg mora da bude ili “Souls-like” ili neka kopija Japan RPG-a. Ni jedna ni druga vrsta mi ne leze i te igre zaobilazim i ako mi settings deluje super privlacno.

4 Likes

Da, bez te abominacije, mislio sam na stare. Ako izuzmemo americko britansku propagandu koja smara malo.

1 Like

Čudi me da se ne priča ništa o onoj novoj Rare igri, Everwild, bitno da svake godine na eventu stave trejler za xy sezonu Sea of Thieves.

5 Likes

Ako je neko i mozgao da li kupiti xbox. Mislim da ovo dosta pomaze :wink:

2 Likes

Haha, kada je Tsushima izašla, prozivali su je kako je PlayStationov Assassin’s Creed u Japanu.

Sada izlazi Assassin’s Creed u Japanu i ti kažeš, ovo je Tsushima samo Ubisoftova :smiley:

Tsushima je well known po tome da je sve mehanike uzela iz drugih open world igara, najviše Ubisoftovih, i to je bila najveća zamerka.

Ali okej, možda nisi igrao Ubisoftove igre pre Tsushime pa ti sada izgleda da su mozgovi iz PlayStationa izmislili toplu vodu.

4 Likes

Ne postoji period prije pleyke zato i računaju generacije po njima

1 Like

Ahaa, okej, jasno :smiley:

1 Like

Evo brate, Slobo ti je odgovorio. Nemam šta da dodam. Samo pročitaš šta on napiše i rešene su ti sve dileme :smiley:

Nisam igrao brate, iskreno, 2007. sam godište. Tek od PS4 sam u gejmingu.

1 Like