12/10 showcase
UH
E-Day, Niiiiice
Moracu da odgledam sve posle iako nemam Xbox ali MS pokidao. Popisao se po Soniju sa ovim showcaseom
Pokidali su.
Vrhunska lista igara. Bukvalno mi je CoD nebitan.
GEARSI
Vreme je da se stream iskljuci
click
Op, op…
Ps, Yup, CoD mi je bukvalno poslednji na listi od svega pokazanog. Čak sam više Ass Creed hteo da vidim.
Phile što se mene tiče, ostani šef gejming divizije
AC mi deluje opasan ripoff Tsushime. Ali ovo ostalo je wow.
Još da su najavili Hendheld, bilo bi profi.
Pa i ne bas… samo te malo hajp spicio
Igre su raznovrsne i okej su, ali sva 3 Showcase-a do sad su imala nesto, bar za mene.
Playstation - Silent Hill koji jedva cekam
Summerfest - Alan Wake DLC
Xbox - avanturice i avanture vredne igranja
Svi su mi podjednaki nekako.
CoD kampanja izgleda odlično. Srećom na Game Passu je pa ću igrati.
Vala, za mene dosta dobrih naslova. Life is Strange jedva čekam. Doom isto, Gears, onaj Mixtape sa skateboarding-om je ostavio baš jak utisak, Fable izgleda brutalno, South of Midnight, ne mogu ni da popamtim više šta sam sve video. Čak i ovaj Avowed mi izgleda fino.
Edit: cinematik za Diablo je bomba.
Ja sam više očekivao one nove kontrolere.
Sad sam preleteo showcase i bukv svaka druga igra mi je gotivna. Ona devojka sto jase ribu mi izgleda mega kul, Fable, Gears ofc, Doom ce biti jos ludji nego pre… vala lepo je neko rekao na forumu da ce Phill opet da nas navuce ko sponzoruse
Girsi i fable su meni top izbor ali moram priznati da mi je veći broj igara baš zapao za oko… Što se tiče girsa još uvek sam u pozitivnom šoku
Pokidao je showcase. Dobre first party igre i kul novih najava je bilo za Game Pass. Jedino mi je razočarenje što Indy i Avowed opet nisu dobili datum.
Najbolji show najvećeg Third Party Publishera u industirji.