BLACK OPS Direct
https://x.com/bobnetworkuk/status/1785311437763522882?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg
Eh kud nije Gears of War Direct, mada opet njega možda tutnu u main event.
Mora taj direct biti neŔto Ŕto izlazi ove godine.
Sad kad kažu Day 1 Game Pass
Krece hype, j*bo arkane i ostale studie i 2000 ljudi
Pali se masina za novo razocarenje
Eh sta ces the show must go on.
Ako ÄeÅ” iskreno, mene samo igre zanimaju.
Iz te perspektive, žao mi je izrazito Tanga ali ne mogu ja da se sekiram oko toga. A pogotovo oko otkaza. JuÄe opet pljuÅ”te neki otkazi po studijima, Å”ta ima ja da ih žalim, imaÄe opet svi bolje plate od mene i biÄe im bolje.
A bas takoā¦
First world problemsā¦
Kad pogledas oko cega mi dizemo dramu i pravimo se ljuti i tuzni, na kraju svi smo ljuti samo zbog igara, ako prestanemo da se igramo laznog morala.
Ko se pravi? Dva coveka na forumu tuguje. Kao da ljudi ne gube posao u svim granama.
pa svima je zao, ukljucujuci i mene sto su ljudi ostali na ulici. Dobra je stvar sto ce se takvi brzo snaÄi.
Ali ljude gube poslove svaki dan, u svim industrijama a korporacije sve bogatije i bahatijeā¦ To je najtuznije. Kao sto rekoh to su problemi prvog sveta, ima u svetu mnogo vecih i pravih problema, ali kad bih se zbog svakog osecao lose, ubio bih se odavnoā¦
ne znam jesam li zvuÄao bezosjeÄajno, nije mi bila namjera. Daleko da mi nije žao ljudi ali nisam zabrinut zbog njih, to mi je bila poenta.
Kad sam proÄitao prvi put tu vijest prvo sam mislio da je Å”ala, gledam da nije 1. april a ono proÅ”ao.
Onda sam samo bio ljut na glupavi Microsoft Ŕto zatvoriŔe najbolji njihov studio proŔle godine. Glupave kratkovide korporacije.
Jbga, Å”ta da se radi. BiÄe posla za devove i biÄe i igara i previÅ”e.
Sad je najbolji dio godine, Playstation showcase pa Summer Game Fest i Xbox Showcase.
I kad sve to prodje, izadje nintendo, pokaze Switch 2 i remaster WW i TP na Switch 2 i novu 3D Mario igru i pokida ih
Pozadina āgejmerskog weltschmerz-aā je i bojazan da necemo imati igre kakve zelimo, zabrinutost za neke nepoznate individue sa vise para nego sto cemo mi zaraditi za ceo zivot je izvan kapaciteta za licnu empatiju. Hocemo jos igara kao sto je Hi Fi Rush, hocemo da ih izdaje Microsoft jer volimo Xbox. Podrazumeva se da ce svi naci negde uhlebljenje u drugom studiju, Japanska ekonomija je jaka kao crna zemlja, nije to nista sto nece nekoliko sakea u lokalnom pabu da izleci. Zli demijurzi Nadela i Spencer, takodje su vec prezalili Tango i osim neprijatnosti i mrkih pogleda ne verujem da ce izgubiti i minut sna. To je svakodnevni zivot u IT industriji poslednje dve godine.
To možda ali tek nagodinu.
Äika Phil Äe imati live interview sa Ryan McAfree sa IGN odmah poslije showcase-a. Znam da Äe veÄina priÄe biti oko igara ali s obzirom da je Ryan napisao onaj tekst o āborbi za duÅ”u Xbox-aā valjda Äe i postaviti koje neugodno pitanje. Osim ako ne bude neki dogovor prije toga Å”ta smije a Å”ta ne smije.
Kakva navala emocija, da vas ne znam pomislio bih da bi te ljude zvali kod kuÄe da udomite dosta glume
Svaka cast na iskrenom odgovoru
Mi smo ovde veliki emotivci, gluma je da u stvari nismo.