Xbox Showcase 2024 - 9.6.2024.

5 Likes

BLACK OPS Direct :heart_eyes:

https://x.com/bobnetworkuk/status/1785311437763522882?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

4 Likes

Eh kud nije Gears of War Direct, mada opet njega možda tutnu u main event.

Mora taj direct biti neŔto Ŕto izlazi ove godine.

2 Likes

Sad kad kažu Day 1 Game Pass :joy:

2 Likes

https://twitter.com/baiisun/status/1789972888730112025?t=DhsAbnobo8qXz_bTyW-Qpg&s=19

3 Likes

Krece hype, j*bo arkane i ostale studie i 2000 ljudi :joy:

Pali se masina za novo razocarenje :grin:

7 Likes

Eh sta ces the show must go on.

Ako ćeÅ” iskreno, mene samo igre zanimaju.
Iz te perspektive, žao mi je izrazito Tanga ali ne mogu ja da se sekiram oko toga. A pogotovo oko otkaza. Juče opet pljuÅ”te neki otkazi po studijima, Å”ta ima ja da ih žalim, imaće opet svi bolje plate od mene i biće im bolje. :slight_smile:

3 Likes

A bas takoā€¦
First world problemsā€¦
Kad pogledas oko cega mi dizemo dramu i pravimo se ljuti i tuzni, na kraju svi smo ljuti samo zbog igara, ako prestanemo da se igramo laznog morala.

1 Like

Ko se pravi? Dva coveka na forumu tuguje. Kao da ljudi ne gube posao u svim granama.

pa svima je zao, ukljucujuci i mene sto su ljudi ostali na ulici. Dobra je stvar sto ce se takvi brzo snaći.
Ali ljude gube poslove svaki dan, u svim industrijama a korporacije sve bogatije i bahatijeā€¦ To je najtuznije. Kao sto rekoh to su problemi prvog sveta, ima u svetu mnogo vecih i pravih problema, ali kad bih se zbog svakog osecao lose, ubio bih se odavnoā€¦

3 Likes

ne znam jesam li zvučao bezosjećajno, nije mi bila namjera. Daleko da mi nije žao ljudi ali nisam zabrinut zbog njih, to mi je bila poenta.
Kad sam pročitao prvi put tu vijest prvo sam mislio da je Ŕala, gledam da nije 1. april a ono proŔao. :slight_smile:
Onda sam samo bio ljut na glupavi Microsoft Ŕto zatvoriŔe najbolji njihov studio proŔle godine. Glupave kratkovide korporacije.

Jbga, Å”ta da se radi. Biće posla za devove i biće i igara i previÅ”e.
Sad je najbolji dio godine, Playstation showcase pa Summer Game Fest i Xbox Showcase.

1 Like

I kad sve to prodje, izadje nintendo, pokaze Switch 2 i remaster WW i TP na Switch 2 i novu 3D Mario igru i pokida ih :smiley:

2 Likes

Pozadina ā€œgejmerskog weltschmerz-aā€ je i bojazan da necemo imati igre kakve zelimo, zabrinutost za neke nepoznate individue sa vise para nego sto cemo mi zaraditi za ceo zivot je izvan kapaciteta za licnu empatiju. Hocemo jos igara kao sto je Hi Fi Rush, hocemo da ih izdaje Microsoft jer volimo Xbox. Podrazumeva se da ce svi naci negde uhlebljenje u drugom studiju, Japanska ekonomija je jaka kao crna zemlja, nije to nista sto nece nekoliko sakea u lokalnom pabu da izleci. Zli demijurzi Nadela i Spencer, takodje su vec prezalili Tango i osim neprijatnosti i mrkih pogleda ne verujem da ce izgubiti i minut sna. To je svakodnevni zivot u IT industriji poslednje dve godine.

2 Likes

To možda ali tek nagodinu.

Čika Phil će imati live interview sa Ryan McAfree sa IGN odmah poslije showcase-a. Znam da će većina priče biti oko igara ali s obzirom da je Ryan napisao onaj tekst o ā€œborbi za duÅ”u Xbox-aā€ valjda će i postaviti koje neugodno pitanje. Osim ako ne bude neki dogovor prije toga Å”ta smije a Å”ta ne smije. :person_shrugging:

1 Like

Kakva navala emocija, da vas ne znam pomislio bih da bi te ljude zvali kod kuće da udomite :rofl: dosta glume :grin:

1 Like

Svaka cast na iskrenom odgovoru :grin:

Mi smo ovde veliki emotivci, gluma je da u stvari nismo. :smiley:

1 Like

https://twitter.com/JezCorden/status/1791183139647209929?t=_mQAAu0lT_yH3DzXEovVFQ&s=19

2 Likes