Mislim da cemo samo mi gaming fanatici znati sta je sta dok ce ovi casual igraci imati ozbiljan problem sa prepoznavanjem Xbox konzola
Inace fino ovo izgleda, mnogo mi se vise svidja ovakva prefinjena jednostavnost nego onaj cucavac
Mislim da cemo samo mi gaming fanatici znati sta je sta dok ce ovi casual igraci imati ozbiljan problem sa prepoznavanjem Xbox konzola
Inace fino ovo izgleda, mnogo mi se vise svidja ovakva prefinjena jednostavnost nego onaj cucavac
Uh jadni potrošači tunjavi koji ne mogu da prepoznaju koju će od dve ili tri ponuđene konzole. Glupost. Kako se nisu gubili u moru Nintendo DS konzola?
Pa verovatno ima onih koji su se gubili sa tim handheld i pogotovo sa Wii i Wii U konzolama. Jebiga nismo svi u prici i nije nam svima gaming porok ili aj da se lepse izrazim hobi. Verujem da bukvalno ima ljudi koji prvo moraju da se dobro edukuju kad idu u kupovinu navedenih konzola ili ce lako da pogrese. Eto ovde umesto jednog iksa kupis drugi, a nameracio si se na novu generaciju konzola
Pritom otezavajuci problem je sto ce cena oba iksa biti jako slicna
Sony je to dosta primitivno ali razumljivo resio, jbg svako zna da je 5 vece od 4
Ma znaće se po cijeni kao i kod mobilnih telefona imaš Galaxy s10seriju sa 3 4 modela
Mene više zanima koliko će konzola biti teška od imena X je teška konzola. A isto tako me zanima Halo infinity limited edition
Ako bude ultra moćna ko gears 5 x onda nema dalje
Zamišljam tek koliko će im ovaj mini pc tower dizajn omogućiti da prave LE izdanja konzole.
Takođe ono što se nije čulo u prenosu su reakcije publike na Xbox series X i Hellblade II:
Jedi…
Da ne reklamiram ali ima kod naseg drugara sto prodaje naloge Gears X 1tb za 350e. Dzabe.
Moram pod hitno da menjam S za X. Dzabe imam TV ovako.
Nisam pri parama zbog Nove Godine, eventualno zamena neka.
Kao što rekoh, i jedni i drugi znaju od prilike šta se nalazi u suparničkoj konzoli, samo je pitanje na koji način će predstaviti specifikacije i posebnosti sistema, ali će biti jako jako blizu, sa zanemarljivom razlikom.
Xbox sex idemo bre
Samo sam ja taj trejler pogledao šurnajst puta
Mislim kako generacija bude odmicala i igre krenu progresivno da “rastu” da ce se kad pojaviti loading.
Daj boze da gresim
Zamisli tek meni na vanila PS4. Jos skupljam hrabrosti da ga pokrenem i zavrsim
Au koliko ucitava taj Exodus, havarija, gledam one procente kao da trava raste.
Exodusu na kompu sa dobrim sdd-om treba 30s a mogu misliti kako je na konzolama.