Nemoj to
Od 2013 do 2017 je bilo jako bitno.
Od 2017 do 2020 nije bitno.
Od 2020 je ponovo bitno iako je razlika najmanja ikada…
@robotnjik slazem se sa tim sto hoces da kazes.
Ali generalno, nebitno je.
Ja i dalje ne verujem da se u tom periodu 13-17, za apaolutno svaku igru pravio klip gde se porede 2 igre koje maltene isto rade i izgledaju.
I tuzno je sto se ljudi time bave.
Jedan od razloga sto sam se malo prešaltao na nintendo je upravo to, udaljavanje od piksela, frejmova, rezolucije… i cist fokus na zabavne igre.
A profa ko profa, plav da plavlji ne moze biti
Ja sam više kameleon
Za mene je bio $499 + $49 za 2 godine garanciju i naravno taksa od 10% na ceo iznos. Burazer je rezervisao krajem Septembra čekajući ispred radnje od 5 ujutru… Inače je zagriženi Xovac
Samo kažem da sve zavisi od perspektive a realno je nebitno, posebno što je razlika minimalna. Ovo jedino ima smisla ako u ponekim igrama vidimo velike padove frejmreta ili manju rezoluciju nego obično, ali praviti dramu od 2-3 frejma u 120fps modovima je posebna idiotarija.
Mislio sam na igre
Smesna prica, ko hoce da broji frejmove treba mu PC na konzolama/digitronima je to smesno. Razlike smesne i cao.
A bice kao i do sada, xbox jaca masina onda Sony izbaci igricu ekskluzivu koja izgleda BOLESNO dobro kao da je na 3 generacije nojijoj konzoli i cao.
Vec vidjeno…
Vidi se da nam je dosadno u nedostatku igrica…
Ne kapiram jer si napisao “ps5 only”. Misliš na Collection, Now ili samo Plus?
Ps5 only igre koje su samo na ps5 a ne i na ps4 i drugim konzolama
Druže to smo pričali pre neki dan. $59.99 sa izuzetkom Nba 2k21 i Spider Man MM + Remastered. Diskovi su jeftiniji od digitalnih. Isto je i sa Series X igrama koliko sam video po radnjama
Rako si da ima 62 nova naslova na store a ja sam te pitao koliko je od tih 62 samo na na ps5 da nema verzija za ps4 ili druge konzole?Nedostatak je novih naslova na novom hardveru i tu nema priče
Ti igraj GamePass Ovako je bilo svake generacije ali ako si mladji mogu da te razumem.
Svaka nova generacija je imala nove igre samo za taj sistem a sada nema.Igara ima ali nema igara zbog kojih moraš kupiti novi sistem
Ja ovde samo vidim Mario u 67 izdanja. I dalje ista igra
Bilo sta da uzmes neces pogresiti. Obe su platformeri DK je vise klasican tip ,dakle potpuni 2D dok je Mario kao i svaki od 64 pa na gore.
Edit: Ili Pikmin 3 to je bas nedavno izaslo, veoma zanimljiva igra koja je cekala nastavak jos od GameCube-a.
Uzmi Odyssey, jedan od najboljih Maria.
I mnogo je raznovrsniji.
Donkey kong je pravi old school 2d platformer, levo-desno, gore-dole. Odlican je i on, ali mislim da Mario više nudi.
Inače, na UK eshop imaš sada popust, 32£ su Mario kart 8 i Odyssey. Zajedno ce te izadju otprilike kao da kupujes regularno jednu igru.
@MladenVR
Na slici su samo 2 prave Mario igre. Mario bros. U i 3d World.
Ostalo su Mario i Sonic na Olimpijskim igrama(Rio 2016) To je sportska igra.
Mario Kart 8, trka.
Super smash bros U, fighter.
I 2 Zelde, Wind Waker HD i Breath of the Wild.
@Collector Imas i 2d Mario posle 64. Mario bros U i Luigi U. Originalno izasli za Wii U, posle portovani na Switch.
Ono što većina ne zna je da je pola Switch tzv. excluziva prvobit o na WiiU izaslo. Npr. Mario bros U, Luigi U, Zelda Botw, Mario kart 8, Pikmin 3…
Evo stiže na switch sada i Mario 3d world i bowser fury. Isto originalno za Wii U. Sjajna igra.