Xbox Series S|X tema

Kod madjara?

Dobar zaključak

Sta drugo da se zakljuci? Ako je trazeno u Srbiji onda je za smejanje

Ako nije trolovanje onda se ja izvinjavam :blush:

Sve stare igre su iste ili bolje na XSX. Sve nove igre su iste ili bolje na PS5. Sa vrlo malo izuzetaka na obe strane.

Samo da ima novih “novih” igara …

1 Like

U određenim modovima.

Razlike koje se vide samo u side by side videu, 90% ljudi to ni ne primeti…

3 Likes

Trenutno u PS5 Store imaš 62 igre. Ne razumem čemu potreba za ekskluzive samo na novim konzolama. Mislim, na PC to ne postoji.

A da, kad je X bolji sve je primetno. Kad je PS bolji onda se ne primećuje :rofl:

1 Like

Mogli bi ste da prestanete sa ovim indirektnim prepucavanjem fore moj konj lepsi od tvog. Ne znam od kada je clan goapodin Boss63 ali od kada si postao aktivniji stalno uplices xbox u pricu. Drago nam je svima sto si u plavom taboru i nemoj se truditi da nas zelene promenis. Ili sta god da ti je naum. Mi koristimo box jer smo u njemu videli neke prednosti i jednostavno nam nije potreban PS. Ne vidim razlog da stalno bockas sa strane…

6 Likes

Ps je trenutno smece kakvog nema, neka misli ko sta hoce

1 Like

Tako će biti i na sledećoj generaciji opet će stare igre raditi bolje na xbox-u jer je build rađen za jaču konzolu kao sada one x za series x

Koliko je samo ps5 only?

@Scalper ma daleko od toga da je smece. I pre su bila ova prepucavanja izmedju boxa i Ps-a ali ovaj lik je sjebao sve redom. Svaki dan ima nesto da doda. Kad se samo setim za game pass temu, tu nisam hteo nista da komentarisem.

Sto ste osetljivi :rofl:

2 Likes

Ma nismo osetljivi ali ja zaista ne znam da iko podbada vas sto ste na PS-u zbog bilo cega. Neki zaista preteruju. Jednog clana smo izgubili zbog toga…

1 Like

Ma opusti se brate. Pa da li vredi da se nerviras zbog toga? Vidis da i ova skalpercina stalno kenja za PS5 pa sta da mu radis :rofl:

A ko da je bitno više gde će koja konzola imati nekoliko piksela i 3 frejma vise.

Poenta je koje vam se igre vise svidjaju i kraj diskusije.

Sve ostalo moze i ne mora

3 Likes

A Tsushima :grin:

1 Like