Cvjetna kolekcija
Portable Console 1/1
Pa x86 nema više budućnost pa je ovo logično
Price?
Jel moze neko da okaci link za ovaj controller?
Pokusavam http://xbx.lv/3SN30AB ali nece, ovo je link sa njihovog X profila.
Moram pazariti ovo.
EDIT: nasao, ali elite rasprodat…
170e je Elite,
80e obican.
Nista uzecu obican…
edit 2: Uzeo obican
Spawn volan je za prethodnu generaciju. Pitanje je sta hoces da igras sa tim volanom. najbolje da odes na sajt prozivodjaca ili na sajt igre i vidis koje volane podrzava da se ne zajebes.
Klinac skupio para i hteo je volan za forzu. Prvo sam i ja gledao taj spawn i nasao da ne podrzava PS5/Series X/S. Onda smo nasli Hori volan posto sam mu uzimao za PS5. Taj volan je kostao 15.000. Podrzava PS5, podrzava Forzu. Otisli u Game Centar, nemaju na stanju. Imali su TrustMaster za 20.000 i Hori za 25.000 koji je isti kao ovaj za 15k samo bezicni. Klinac plac na kraj nosa, reko ajde dodacu ti za Trustmaster, kazem liku sto radi, druze proveri dal radi Forza, ne pise nigde ali “TrUsTmAstER MorA dA RadI”, reko zajebi. Na kraju popizdim i uzmem Hori bezicni za 25k i u majcinu. Volan je odlican, ali nema force feedback. Super je sto je wireless, bukvalno spojis kablom pad sa papucicama i volan i imas usb dongle. Puni se kao joypad.
Ali ne znam sta bih ti rekao, krenuli smo da kupimo volan za 9000 na kraju kupili za 25k. jebiga, yolo.
Momci , smaralo me da palim konzolu da uzmem igru pa sam pametan hteo to da odradim preko Xbox app iiii… odbilo je transakciju , sada kada sam upalio konzolu i pokusao da kupim igru dobijam ovu poruku. Ima li neko neke ideje ili da probam da promenim regiju i vratim se rodnoj Turskoj ?
Auuu baš sam se pitao dal će neko da ima muda i proba kupovinu preko app i eto ti si izgleda te sreće
Verovatno se desilo isto kao i da si probao da kupiš preko pretraživača i zeznuo si stvari sa adresama i provalili su da se ne poklapa sa regionom tako da jedino da ti se posreći da to prođe posle izvesno vreme ako ne to ti je to sa tim nalogom biće blokirana kupovina moraćeš da praviš novi
Ako neko zna neko drugo rešenje pisaće ovo je što ja znam
Zeznuo si stvar, rešenje je samo čekanje. Samo od sebe će se rešiti. Na kom regionu si bio kad si pokušao?
E vala svaka mi cast onda , a to mi main nalog bio hahaha. Al pazi za divno cudo recurring bill za pretplatu sam ukinuo i kasnije sam uspeo ponovo da je aktiviram tako da 22juna bi trebalo da mi oduzme novac, cisto sumnjam da je blokiralo , aj al videcemo , ne znam jel imate neke ideje dal da cekam il da probam da menjam regiju ?
Na Turskom regionu , htedoh da kupim igricu od 40bednih lira , a smaralo me da palim konzolu …
Epa to ti je sad kazna što si bio mrzovoljan da pališ konzolu, nemaš potrebe da menjaš region sad je gotovo udarena je blokada, kao što kaže Đomla ostaje ti samo da čekaš i da se nadaš da prođe samo od sebe
A dbr cekacu sta da radim , mada mislim da ce proci videcemo 22juna kada budu trebali da uzmu za pretplatu…
Recurring billing će proći bez problema, samo ćeš imati problem sa kupovinom neko vreme. Za 24-48h probaj opet.
Pitanje da li se neko možda susretao sa ovakvim stvarima?
Ispada kao da se neko prijavljivao na moj nalog ili šta već, ako neko zna nešto o ovome značilo bi mi da mi pojasni malo o čemu se radi i dal treba da preduzimam nešto više ovo mi se prvi put dešava, a kad sam upalio konzolu tražilo mi je opet da se ulogujem i morao sam da promenim šifru
Neko ti je usao na nalog , gore ti pise koje vreme je u pitanju , vidi da li se poklapa i da li si mozda u to vreme ulazio ti na nalog preko nekog drugog uredjaja mada sudeci po lokaciji verovatno nije bila tvoja aktivnost. Dobro je promenio si sifru , razmisljaj na sta si se sve ulogovao sa ovom email adresom i istom sifrom i ubuduce gledaj da se sifra tvog mail naloga ne poklapa i gledaj stavi authetificatore i te dodatne zastite.
Kolega ja mozda necu moci da kupujem na svom nalogu (drugi dan mi istu gresku izbacuje), al bogami ti se igras sa svojim celim nalogom hahahaha…
Nisam ja sigurno ovo mi služi samo za konzolu i xbox app koja je na telefonu i nigde drugde se ne prijavljujem, baš iz bezbednosnih razloga, a kamo li na neke tuđe uređaje
Sad sam ulazio na moj Microsoft nalog da vidim aktivnost i video sam prijavljenu neobičnu aktivnost za koju sam reagovao na ono da to nisam ja, tamo stoji mapa na neko mesto u Majami sem ako to nije neka lažna ip adresa ali eto
Ma utupili ga obojica
Na kraju igraćemo ja i ti klikere
Menjaj šifru i aktiviraj 2step verification i nema zime. Meni pokušavaju da uđu na nalog odakle hoćeš