Meni se ovo desilo a nalog mi u igrama vredi nekoliko hiljada eura, al jebes i igre bitan mi je mail.
Odmah menjaj sifru, stavi nesto K0mPlik00vanO@@!9!
i 2 step verification obavezno i sign out from all devices i miran si.
Da, sign out zaboravih.
Takođe isti slučaj nalog mi ima veliku vrednost da bih se tek tako zezao s njim, tačno da ostanem bez njega batalio bih gejming kompletno
Hvala vam za savete
Ma u danasnje vreme sa svime dostupnim gaming je gotovo besplatan, ne razmisljaj tako, jebes igre kad za 100€ mozes da kupis 30 vrhunskih igara i to ne preko turske argentine i to, nego regulatno tipa titanfall 2 za 3€, BF 2€, Halo MCC 4€ itd
Da ali sama pomisao na to koliko je para uloženo i koliko igara ima na nalogu i po kojoj ceni ne bih mogao sve ponovo da kupujem
Inače ja ladno tek sada vidim da nisam imao 2step verifikaciju
Kad već pričamo o tome koju vrstu da odaberem preko broja telefona ili neki drugi email, a vidim da i nešto novo neka aplikacija authenticator, ja bih najradije preko broja telefona
Ja koristim authenticator
Eto ga sve sređeno, još jednom hvala vam na savetima
Ja sam sve dodao što može
Mail, mob, autentikator MS-ov.
Ahahah to je to što je sigurno sigurno je
Ni mosad ti ne može ništa
Ma samo da se ne zbuni nešto na kraju od toliko zaštita ni on sam neće uspeti da se prijavi
Broj telefona se moze “lako” spoofovati, najsigurnije ti je da koristis 2fa app
Brt, Brazil, Vijetnam, Rusija, UK, USA, Bolivija, you name it, nema države okle nisu pokušali login
braaate koja vrednost ne lazi ljude, ja bar video sta imas od igrica
Pa si prodao login
On mi je najsumnjiviji
Vidiš, nisam ni obraćao pažnju da pogledam je li ima authenticator na Xboxu. Imam ga na Steam-u uključenog i mnogo je bolja stvar od 2-step verification jer te on drka, kad se hoćeš da uloguješ na drugom uređaju, šalje ti šifru na mejl pa ti moraš da ideš na mejl i to onda da ukucaš tamo.
Authenticator ti samo pošalje notifikaciju, neko hoće da se uloguje i pita te hoćeš li odobriti. Jedno dugme bukvalno.
Imam na nalogu pin kod uključen, iz nekog razloga na Xboxu. Ne znam što sam to stavio, jedini ja igram konzolu.
Pa ko ce da kupi igre kupljene na ARG kad je kod njih inflacija bila kao kod nas 1994. ? brat Bugi moj laze o vrednosti naloga. Mada, obzirom da je iz Pirota, za njega to ima ocigledno mnogo vecu vrednost nego za nas
MS ima autentikator i ok je, radi pos’o, šalje notifikaciju prihvati/odbij.
Ahahah dobro je bata Mladene pa nije na prodaju pa da mu tako obaraš cenu. Šta se žališ kod mene su sve AAA i AA naslovi nemoj tako ne bi ti tražio šifricu da ne vredi