Xbox Series S|X tema

Meni se ovo desilo a nalog mi u igrama vredi nekoliko hiljada eura, al jebes i igre bitan mi je mail.
Odmah menjaj sifru, stavi nesto K0mPlik00vanO@@!9! :slight_smile:
i 2 step verification obavezno i sign out from all devices i miran si.

3 Likes

Da, sign out zaboravih.

1 Like

Takođe isti slučaj nalog mi ima veliku vrednost da bih se tek tako zezao s njim, tačno da ostanem bez njega batalio bih gejming kompletno

Hvala vam za savete

Ma u danasnje vreme sa svime dostupnim gaming je gotovo besplatan, ne razmisljaj tako, jebes igre kad za 100€ mozes da kupis 30 vrhunskih igara i to ne preko turske argentine i to, nego regulatno tipa titanfall 2 za 3€, BF 2€, Halo MCC 4€ itd

Da ali sama pomisao na to koliko je para uloženo i koliko igara ima na nalogu i po kojoj ceni ne bih mogao sve ponovo da kupujem

Inače ja ladno tek sada vidim da nisam imao 2step verifikaciju :scream:

Kad već pričamo o tome koju vrstu da odaberem preko broja telefona ili neki drugi email, a vidim da i nešto novo neka aplikacija authenticator, ja bih najradije preko broja telefona

Ja koristim authenticator

4 Likes

Eto ga sve sređeno, još jednom hvala vam na savetima :clinking_beer_mugs:

Ja sam sve dodao što može :upside_down_face:
Mail, mob, autentikator MS-ov.

3 Likes

Ahahah to je to što je sigurno sigurno je :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ni mosad ti ne može ništa :rofl:

2 Likes

Ma samo da se ne zbuni nešto na kraju od toliko zaštita ni on sam neće uspeti da se prijavi :laughing:

3 Likes

Broj telefona se moze “lako” spoofovati, najsigurnije ti je da koristis 2fa app

1 Like

Brt, Brazil, Vijetnam, Rusija, UK, USA, Bolivija, you name it, nema države okle nisu pokušali login :sweat_smile:

1 Like

braaate koja vrednost ne lazi ljude, ja bar video sta imas od igrica :rofl:

2 Likes

Pa si prodao login :rofl:

2 Likes

On mi je najsumnjiviji :joy:

3 Likes

Vidiš, nisam ni obraćao pažnju da pogledam je li ima authenticator na Xboxu. Imam ga na Steam-u uključenog i mnogo je bolja stvar od 2-step verification jer te on drka, kad se hoćeš da uloguješ na drugom uređaju, šalje ti šifru na mejl pa ti moraš da ideš na mejl i to onda da ukucaš tamo.
Authenticator ti samo pošalje notifikaciju, neko hoće da se uloguje i pita te hoćeš li odobriti. Jedno dugme bukvalno.

Imam na nalogu pin kod uključen, iz nekog razloga na Xboxu. Ne znam što sam to stavio, jedini ja igram konzolu. :slight_smile:

Pa ko ce da kupi igre kupljene na ARG kad je kod njih inflacija bila kao kod nas 1994. ? :grimacing: brat Bugi moj laze o vrednosti naloga. Mada, obzirom da je iz Pirota, za njega to ima ocigledno mnogo vecu vrednost nego za nas :rofl:

3 Likes

MS ima autentikator i ok je, radi pos’o, šalje notifikaciju prihvati/odbij.

1 Like

Ahahah dobro je bata Mladene pa nije na prodaju pa da mu tako obaraš cenu. Šta se žališ kod mene su sve AAA i AA naslovi nemoj tako ne bi ti tražio šifricu da ne vredi :face_savoring_food::grin: