Dokle god je Amerika najveće tržište konzola i igara, mi ćemo trpeti ova sranja sa cenama.
Naravno da ne, ali globalno su povećali cene da bi smanjili efekat carina u US koje im je glavno tržište. Kao što je Sony povećao cene kozole svuda a najmanje u US iz istih razloga. Sve kompanije amortizuju troškove kroz ostale regije ne bi li “zaštitili” glavno tržište.
Samo mi je suludo što amerikanci toliko kukaju za cenama a realno imaju najviši standard u odnosu na neki presek svih evropskih zemalja. I njima idu uz dlaku.
Znam ljude koji odu do grada puknu $100+ a kukaju kako im konzola od 500 previše, koja im traje 5-7 god. Totalno ludilo mozga.
Percepcija vrednosti i prioriteta ljudi iz “zemlje prvog sveta”. Prosečnom amerikancu konzola vredi toliko i toliko, a veće pare će trošiti samo za neke real-world stvari.
Nisu džabe radili za samo 10-14 dana (nekad neplaćenog) godišnjeg odmora i rizikovali glavu svaki put kad bi kročili na ulicu posle 21h
Откад је ГТА 5 изашао опет на ГП-у, поскупео је драстично, а данас видим да је и РДР2 поскупео, односно да је 2800 лира. Оклевао сам да га купим само зато што је у 30фпс-а, али сад тек нећу из принципа да га узмем па све и да убаце 60фпс печ.
Pa brate kad ga nisi kupio dok je bio na 300-400 din ne zaslužuješ ga ni sad realno
Ako si mu reko Bugi !
Неће да ми да едит, па сам обрисао, пермутовао сам нешто за конзоле хаха. Углавном, нисам хтео у 30 да играм јер сам већ неке игрице играо у 30 и искуство је очајно, а сад по овој цени не бих сигурно купио, баш безобразно од њих
Brat moj, isto razmišljamo. Sve do skoro sam hteo da kupim Lamborghini Huracan EVO. Prekjuče mu podigli cenu na 330000. Rekao sam sebi: e posle ovoga neću da kupim, nek crknu zbog poskupljenja.
То ти причам, разумеш ме скроз
Problemi u zemlji ekonomskog tigra
Do 2030godine auta idu 40% + zato bolje kupi sad ako si planirao
To kad izadju leteći
Ma najavili su već poskupljenja
Ne mogu oni toliko da poskupe automobile, koliko meni može da ne poraste plata.
Želim da priupitam vas koji znate više o volanima ja nisam nikada imao iskustva sa tim. Da li je ovaj model kompatibilan sa series x ili je samo sa one kao što piše?
I ako neko čisto zna nešto o njemu ili ima neki drugi za preporuku za neku sličnu cenu jer nisam baš spreman da na takvu stvar dajem previše para
Ovaj Trust je bolji. Spawn ima rotaciju od 180 stepeni a to je tezak bullshit
Hvala ti na tome
Za njega sam bar video da radi na series x za onaj drugi nigde ništa napismeno nisam našo.
Inače jedno pitanje čuo sam nešto da kao pojedini volani na nekim igrama ne rade kao da ih igra ne prihvata, sad ne znam da li je to istina to sam čisto pročitao lutajući po google i raznorazne komentare, a najgore je kad nešto nikada sam nisi isprobao pa se zapališ na svaku glupost koju vidiš i ne znaš dal jeste il nije