Xbox Series S|X tema

4 Likes

Dobre ponude na sve strane, iskoristiću sav taj novac od “rewards” programa da kupim ovaj Bioshock. Kul su im ove personalizovani popusti kao :face_holding_back_tears::heart_hands:

1 Like

kako to radi sad kod nas?

Нисам нигде могао да нађем, па ако знаш можда, јел постоји Microsoft Rewards програм за друге регионе? За Турску не постоји, то знам, али можда има за Јапан и Чиле? Чучи ми цца 9000 поена, па да видим да скупим још мало и искористим их за нешто (као што је ова гифт картица)

Ne radi :joy: Dobiješ blank page i najpoznatiju poruku na našim prostorima “Ups, something went wrong”. Mada i da radi, bio sam ironičan. Pukneš 26 dolara na igru i kazu ti da si sad na 3% da dobiješ jedan dolar vaučer. Hvala im :joy::joy: I hvala im za ovu personalizovanu ponudu “samo za mene” za igru koju već posedujem. :joy:

Nisam siguran ali mislim da je ovo samo za US regiju, možda za još koju… Mada kakve “nagrade” daju bolje nek ugase to sranje.

Читао сам релативно скоро на редиту да су се жалили људи по питању тога. Пре су давали шаком и капом, па су многи имали гаме пасс за џабе јер су сваког месеца успели да скупе довољан број бодова, па су укинули то, скресали такође и друге награде, и сад је дошло до тога да мораш да потрошиш Бога оца да би добио 1.25$, мислим, смешно заиста. Или дајте нормалне награде, или укините тај програм, овако вређају своје кориснике

Nisam obraćao pažnju mnogo jer nije dostupno kod nas ali ovaj dolar nek zadrže oni. :joy: Neko od članova je mogao da skuplja ove stvari, sećam se da je bilo pisano ovde ali mislim da je on bio preko. Iz Srbistana nema leba.

Kako dobro izgleda

12 Likes

Ti uzeo? Jesu samo bele tačkice ili se kao presijavaju u zavisnosti od ugla?

Inače pakujemo stvari juče, došao xbox na red pita lidija šta je ovaj monolit. :rofl:

2 Likes

I moj izgleda isto tako kad ga slucajno prsnem Glass sjajem kad brisem TV. Probaj.

6 Likes

Kao posle krecenja. Uzas. :roll_eyes:

@n00dle gde se selite?

1 Like

Drugi deo grada al da ne širim priču nije tema. :sunglasses:

1 Like

Gde si uspeo da ga pronađeš? :grin:

Mislim možda ne živiš u Srb pa si ga našao nisam upućen gde si, ali ako si ovde baš me zanima da li ih ima negde da se kupe

Pronasao je sliku na internetuv😁

5 Likes

Baš tako,nisam je nabavio ali moćno izgleda

1 Like

Izgleda da su malo izmenili ovaj *novi digitalni * series x, koliko sam razumeo nije kao na novom Ps5 Pro digital gde može uvek da se ugradi čitač, ovde ne može…

1 Like

Sve je to isto, osim izgleda i vise memorije to ti je to :slightly_smiling_face:

1 Like

Koju jeftinu bežičnu tastaturu i miša preporučujete za igranje strategija (Age of Empires, Company of Heroes 3…)?

Kakva smejurina… Koliko je ovo samo besmisleno

1 Like

i cena je besmislena bar 100e više nego u EU ili KP

4 Likes