Xbox Series S|X tema

U redu je, ako mu je to zabavno, ili na takav nacin izrazava neki svoj nacionalni ponos i trip. Btino je da se razumemo, nikome nece pasti kruna sa glave jer neko pise cirilicom.

Meni vise smeta “igrica” ali ni to nije zabranjeno.

1 Like

1 Like

Nije problem ćirilica nego English na ćirilici ili anglo nazivi pa rusi napišu naziv latinicom pa ostatak na svom ćiriličnom

:sob: :sob: :sob: Мораш да узмеш у обзир да је разлика између тебе и мене 15 година минимум

Znaci imas 100 godina :sweat_smile:

1 Like

Па једино шта не могу да напишем на ћирилици је реч која има “x” и “y” у себи, па онда напишем на изворном језику, али назив као што је Phasmophobia је лакше написати на ћирилици, ем мање слова, ем не мењам писмо у току писања

Обрнуто хаха

1 Like

Pravda za igrice :video_game:

2 Likes

https://www.prevodioci.co.rs/blog/najcesce-greske-u-srpskom-jeziku/

Супер је све то, али пишем латиницом само нужно, кад баш морам. Ако реч може да се напише на ћирилици, а да је прочиташ без да лупаш главу шта је то у изворном облику, онда ћу је тако и написати

1 Like

Nije problem ćirilica nego što ti praviš sprdnju ćirilicom,imaju norme kako se prevode tuđice a ne kako si ti raspoložen

3 Likes

Evo nesto za tebe @NmY

4 Likes

Video sam, interesantno deluje ali nasprem HW Unleashed mi se čini kao da je downgrade što se tiče grafike i svega ostalog :thinking: Ali videću svakako valja li šta kad izađe :hugs:

1 Like

Jel neko ikad radio refund na Xbox-u , jel radi uopste. Uzeo sam slucajno neku glupost i zao mi para pa bi refund odradio…

Ja sam radio. Vracaju pare bez problema, sam im pisi sto pre

Rok ti je 12 ili 14 dana… bice problem ako si bas izigrao te igre, inace vracaju.

Ma dal sam 1 sat potrosio, al proslo je vise od 14 dana , nadam se da ce prihvatiti svakako…

14 dana + da nisi puno zagazio u igru, nista ne kosta da probaš.

1 Like

Proslo je 16 dana fazon, ali i dalje nemam ni sat vremena u igrici tako da mi je dozvolio refund , ali sam imao zuti trougao tako da verovatno je na njima da li zele da ga prihvate. Da sam ispunio oba uslova verovatno bi se automatski prihvatio refund , svakako videcu kolko sutra ili kroz par dana….

1 Like

Ne ide automatski nista, sve se čeka.

1 Like