Xbox Series S|X tema

1 Like

300? :thinking::eyes:

1 Like

Alo Miki proda Xbox, forum treba da se ugasinna 5 dana. Minimum :grin:

4 Likes

Prodacemo mi Mikija drugom forumu :sweat_smile:

4 Likes

ljudiii… bloober nesto upravo prikazuje na xbox preview-u :scream:

Занимљиво ми делује овај Cronos:The New Dawn, иде ово на вишлист дефинитивно

Odgledao ovu prezentaciju… Ovi kvazi horori su mi presmešni bukvalno. Šta znam, ništa ni da me dirne. Jedino mi se Wheel World sa biciklama svideo. Ovo ostalo sve generično do bola… Onaj fps na foru Miki Mausa iz 50ih isto nije loša fora ali ne vidim da bih odigrao to išta dalje od “samo da probam” i to ako je na Game Pass-u.

Не знам да ли си играо Фазмофобију, али игрица је много добра када имаш екипу с којом би је играо. Чини ми се да сам 0.7 верзију играо, сад је 1.х и додали су све и свашта, баш занимљива игрица, нисам очекивао да ћу је видети на конзоли

@MikiBanter imamo deal?
Deal!

Jos je rano :smiley:
Cekaj da predjem Darksiders 2 :joy:

1 Like

Nisam igrao, prvi out je vidim ali ako je daju na game pass, možda probam sa društvom. Outlast Trials je isto super sa društvom ali mora da se kupi, a ovi moji alergični kad trebaju pare da pljunu :joy:

Odma 20% niža cena :joy:

1 Like

Ako nema prašine na konzoli onda je 20e jer je korištena a ako ima prašine onda 30ka

1 Like

Фазмофобија ми је боља него Триалс, притом је много јефтинија. На стиму је 12е, значи на она три јефтина региона не би требало више од 7-8е да буде

1 Like

Ako možeš imena da pišeš u originalnom pismu ovako je ko milos the great fazon

2 Likes

Не ваља кад пишем мешано на ћирилици и латиници, не ваља кад србујем стране називе, одлучите се људи хаха

3 Likes

Ako Trials bude bio na nekom povoljnijem popustu, Uros i ja smo zainteresovani da ga igramo takodje, ne znam max broj igraca koliko mozes ali predpostavljam da je 4, tako da mozemo da se sastavimo ovde sa foruma za neki coop.

2 Likes

Možda sad bude za neki Halloween Sale ili sl… :thinking:

1 Like

Nadam se, neka bude i 30/40% popust i uzeo bih, on ovako koliko se secam izadje nekih 27e preko Chilea da se uzme.

2 Likes

Pa bezveze je kad anglicizme pišeš ćirilicom čak i kad uzmem neko upustvo imena ili tehnički nazivi pišu na izvornom jeziku a ostatak na našem