Xbox Series S|X tema

Imamo konzolu i za to, zove se Xbox 360 :smile:

image

@Scalper iskreno me je zanimalo jer moram da priznam da nisam nikada cuo da Xbox ima bolju grafiku od Playstationa. Gledamo non sfop poredjenja na jutjubu grebovane slike iz obe konzole, moj subjektivni utisak je da izgleda potpuno identicno i samo se framerate meri.

2 Likes

Ja poštujem @Scalper mišljenje jer je imao nekoliko PS5 konzola

Ja ne verujem svojim očima, verujem drugima sa foruma sve što napišu, ako mi odgovara :grin:

1 Like

To to,spajdi je najbolja igra

Oci i verovanja su tako nesavrseni. Zato imamo Metacritic da nam pomogne. :smile:

Normalno

Ovu sam zadnju i igrao. Ove nove i ne moram nikada.

Što se tiče performansa i grafike, po meni su to gluposti, nijanse nebitne. Digital Foundry pravi poređenja i tipa bude bolje na jednoj ili drugoj konzoli ono tipa 3-4fps-a bolji performans. Toliko cjepidlačenje postalo a ljudi se lože.

2 Likes

Scalper je usput menjao i monitore, pa to nije uzeo u obzir :grin::grin: a ne sme ni u snu da kaze nesto dobro o sonyju :rofl::rofl:

Što se igara tiče first party, mislim da Sony nije nikad bio lošiji. Nemaš se čemu veseliti i đeljno iščekivati. Vjerovarno imaju nešto nenajavljeno, nešto što ne znamo još ali ovo što sam imaju je gomila live service igara koje me ne zanimaju i Wolverine.
Nikad nisu ovoliko bili tajnoviti, mora da imaju nešto, ima par studija za koje ne znamo šta rade ali dok ne najave te igre nisam neki Sony entuzijasta. Sva sreća nisam odigrao ove neke koje su izašle tako da trenutno igram Horizon Forbidden West i miran sam.
Xbox s druge strane ima i previše najavljenih i prerano najavljenih i još tvrde da imaju još koje nisu još pokazali.

Ako ti tako kažeš OK, taman kada kupiš dugo iščekivani slim da odigraš nešto ko čoek …

1 Like

Čoek čeka pro, zbog grafike :slightly_smiling_face:

1 Like

Ma tako su mi rekli to je najbolje na pleyci i to je to ostalo je mehh ove godine bilo

Potvrdjujem za

Apex Legends

Overwatch 2

Pubg

Warzone

The Finals

Hell let lose

DayZ

Insurgency

Ima tu jos MP igara koje izgledaju i rade bolje na XSX za SP tabor nemam pojma jer nisam iz te price.

2 Likes

Pfff, nemate pojma, samo SEGA i bleja :smile:

15 Likes

Samo Mortal Kombat :joy: Jbt koliko sam voleo izgled tih kertridža :joy: Sada bi ih sve izređao na policu kad bi ih imao :joy::joy:

3 Likes

Ja imam ovaj. Kupio ga prije jedno 2 godine a u ono doba sam bio ljubomoran na one koji su imali Segu jer nisam znao da ima i za SNES.

5 Likes

:grin:

5 Likes

Super, sad moram ganjati da kupim i SMD2… :crazy_face:

Ako neko zeli, ima poklon od mene:

3 Likes