@Scalper iskreno me je zanimalo jer moram da priznam da nisam nikada cuo da Xbox ima bolju grafiku od Playstationa. Gledamo non sfop poredjenja na jutjubu grebovane slike iz obe konzole, moj subjektivni utisak je da izgleda potpuno identicno i samo se framerate meri.
Što se tiče performansa i grafike, po meni su to gluposti, nijanse nebitne. Digital Foundry pravi poređenja i tipa bude bolje na jednoj ili drugoj konzoli ono tipa 3-4fps-a bolji performans. Toliko cjepidlačenje postalo a ljudi se lože.
Što se igara tiče first party, mislim da Sony nije nikad bio lošiji. Nemaš se čemu veseliti i đeljno iščekivati. Vjerovarno imaju nešto nenajavljeno, nešto što ne znamo još ali ovo što sam imaju je gomila live service igara koje me ne zanimaju i Wolverine.
Nikad nisu ovoliko bili tajnoviti, mora da imaju nešto, ima par studija za koje ne znamo šta rade ali dok ne najave te igre nisam neki Sony entuzijasta. Sva sreća nisam odigrao ove neke koje su izašle tako da trenutno igram Horizon Forbidden West i miran sam.
Xbox s druge strane ima i previše najavljenih i prerano najavljenih i još tvrde da imaju još koje nisu još pokazali.