Juče sam vidio jednog koji je imao 4400 sati.
Reci kako si usao u svet konzole
ja kada sam izracunao zbir sve tri konzole ispade 1684 sata, sto ispadne 4,6 sati dnevno. Dosta bogami
Auuu ljudi ja ispadam najveća nubara na forumu.Više sati imam ovdje nego na xbox
Konjina od 39 Nije da baš nemam život i da sam kao onaj iz Make Love Not Warcraft epizode South Parka, ali ni meni nije jasno kako sam uspeo baš toliko da izvučem. Meni ova retrospektiva prikazuje da sam šibao Starfield 800+ sati, iako sama igra kaže da imam nekih 480h. Ima i neka nebuloza po kojoj sam Wolfenstein gulio 500+, što je nemoguće. Jedino ako mi računa dok mi je pauzirana igra, a radim nešto peto.
Uveo me brat u pubertet
Starclassic legendo.
Voleo bih i ja iskreno. Nije toliko da nemam vremena ali igre su uzasne uglavnom, nemam volje.
Mislim da sabira tvoje igre na nalogu koje imaš čak i ako je igrao neko drugi na tvojoj konzoli, odnosno home share. Devojka igra na svom nalogu moje igre i meni je dodalo vreme kada sam uradio ovo
Je l igraš još TD2?
Hoću da se vratim da odigram raidove, ali nemam društvo. Pre nas je bilo fazon 20torica ako ne i više, tukli se ko će pre da igra neku aktivnost…
Ma jok. Igrao je sestrić Fifu oko sat i po, sestričinama sam instalirao neku glupost koje su max 2h igrale kad su svraćali 5-6 puta i najmlađi burazer je igrao Mortal Kombat oko sat-dva. Da sam 3x prešao New Colossus, pa ne bih izvukao 500h, a ne iz jednog prelaza. Cenim da mi je računao kad mi je satima pauzirana igra, a ja radim nešto drugo. Mali milion puta se dešavalo da zapalim na pivo sa drugarima, a meni ostane uključena konzola,
U zadnje vrijeme se sve vise iznose brojke u svezi prodaje PS5 i Xboxa. Sony gazi. Nadam se da Microsoft nece odustati od Xboxa. Mislim da je jasno da oni ne mogu dostici Sony cak i da ovi vise nikada ne izbace posteniju igru i da se gamepadi kvare na mjesecnoj razini.
Imam obe konzole, gamepass je puno bolja usluga od Sony-eve, kvaliteta izrade konzole je uvjerljivo na strani Xboxa, gamepad je bolji po pitanju izdrzljivosti. Pogledajte koliko samo ima reklamacija na PS5 i to prilikom prvog paljenja (posebno sa optickim pogonom). Ali sve to prolazi, potrosaci ne kaznjavaju Sony. O cijeni pretplate i samoj usluzi ne zelim da trosim rijeci. Nekad se ismijavao dizajn Xbox One-a, a ovo cudo od PS5 je uvjerljivo vece od tog istog, ali sada prevladava misljenje da je to super, samo zato sto je od Sony-a.
Dakle, Sony ima vjerne sljedbenike, tako da mislim da kada to napokon vide ljudi u Microsoftu (progledaju), da se nece libiti da prodaju Xbox diviziju nekim Kinezima. Pametan zna da je to lose za gamere, bas kao i kada je potonula jedna Sega sa Dreamcastom, a Nintendo bi dozivio istu tu sudbinu da nema Super Maria, ali i njima je pitanje dokle ce gurati taj sablon.
Xbox zaradjuje vise nego ikada, a i kome da prodaju xbox i zasto?
Razlika je sto aoniju je playstation sve, a microsoftu jedan od proizvoda koji donosi mnogo para. Takodje xbox(za mene nazalost) vise nije samo konzola, nego ceo eko sistem.
Kuda svet ide i kako se sve razvija, nije nemoguce da za 10-15 xbox bude industry lider.
A sony ko sony, uvek ce biti uspesan, kao apple u mobilnom svetu, vw u automobilskoj industriji…
Ja sam godinama bio na soniju, po izlasku prvi put uzeo Xbox series X i od tad sony gledam kao smece u smislu da mi konzola ne odgovara vise. Za sve mi je Xbox bolji, igre mi lepse izgledaju i jos pored toga zbog argentine pretplate i igre daleko daleko jeftinije.
Šta sve moraš da pričaš da ne bi dobio ban
Hahaha da da, nema cepiranja nikom
A dokaz je to sto sam kupio PS5 sigurno 6x od kako je izasao i posle mesec dana prodao
Sad kreni na slim
Sve sve, ali da igre lepse izgledaju… kako, zasto…
Imao sam konzolu do konzole, isti settings na obe, recimo poredjenje
Mk1
Xbox - Prelepa slika, detalji, grafika izuva
Playstation - Dobra slika ali detalji nisu toliko vidljivi i jasni, boje takodje.
Apex Legends - ista prica
Fifa 23 - ista prica
Ace Combat 7 - ista prica
Nisam lud, vise puta sam probavao i poredio na iste situacije, nije da hvalim Xbox zbog slike, generalno u svemu je meni bolji , jedina zamerka al nebitna je sto gameplay mozes da snimis max 3 minuta , dok na soniju mozes 60 minuta
Xbox nema spajdermena tacka