vratite se na temu
I CRT obavezno
Ono sto sam ja utvrdio je:
The Callisto Protocol- bolje izgleda na XsX
Resident Evil 4- nakon 2 prelaska na PS5, sada ga igram na XsX i mogu ti reci da bolje izgleda i radi na PS5. Doduse, oduvek je Capcom bio naklonjeniji Playstationu.
Ja koliko sam utvrdio niti jednu istu igru nemam na series x i ps5 tako da me bas briga koja gde radi bolje
Ja, kao sto mozes da predpostavis veliki sam fan Capcoma, kao i RE fransize, pa sam RE4 kupio za obe platforme. Calisto sam kupio na SeriesX ali je igra dosla na PS+ pre par meseci pa sam iskoristio priliku da uporedim.
Re su ozbiljne igre. A taj calisto je cist promasaj od igre.
Datum za Developer Direct će biti objavljen za sat vremena.
Izgleda da je Indiana Jones 2024 igra .
Odlicna prilika da ovo bude xbox godina jer ovi preko puta nemaju gotovo nista.Ali nebi bilo prvi put da i ovaj zicer useru.
Indy napokon
Vi koji imate Supernovu kako ste resili problem sa nat type-om? Pre je bio moderate i sada je strict, teze mi nalazi partije jer jelte ne mogu da se nakacim na dosta njih vec samo sa onima koji imaju nat type open, imate li neki savet kako to da resim? Konzola je preko kabla povezana, nije na wifi…
Pokusao, ali meni ne pomaze, ni da mrdne sa Strict-a i da pokazuje double nat, a skoro su bili ovi iz Supernove (Telekoma) i stavili drugi ruter i ukljucili bridge mode na njemu, ali ne ide, bas me nervira…
Fini su ovi sportski
Pisao sam o tome skoro. Isto sam imao godinama open i moderate i samo prebaceno na strict. Jedino resenje ne ds uplatis staticku IP adresu 700 din mesecno uz racun. Lopovi.
Majku im, a problem je sto kod mene nema alternative iako sam u Bgd vec samo Supernova, pre Kopernikus, i uvek je bilo tako kao sto kazes, uglavnom Moderate kod mene i sada haos… Izgleda da ne gine staticka u nekom trenutku, hvala na infu svakako
Kako u BG nema SBB ? Da mogu, odmah bi presao… placam.mesec 2k + 700 staticka za 100/10
Pa ima SBB, samo ga nema u mom kraju, kod mene je Kopernikus imao monopol, jelte desilo se sta se desilo i sada smaranje sa Supernovom tj Telekomom…
Sreca pa i dalje me dobro povezuje pa nemam problem sa MP toliko, ali da je nekad teze naci mec jeste…