Xbox Series S|X tema

Jedno pitanje drugari, proslo je vise od godinu dana kako imam konzolu i vidim da ima solidno prasine, nikad je nisam cistoo.

Za otvaranje sam duduk, iskreno se i ne bi upustao u tako nesto jer nikad nisam ni jednu stvar rasklopio i vratio nazad. Zanima me jel varijanta produvavanja sa kompresorom dolazi u obzir? Kad sam imao mining rigove i kad se nakupe prasine, ventilator drzim i ovo produvam, ki novo bude :grinning:

Sad bi ti rek’o nešto, al’ rizikujem ban :rofl::rofl::rofl::rofl:

Gukni :grinning:

Pa da izvines izduvaj ga… :grin:
Mozes slobodno. Bez sale.

1 Like

Nije neispravna konzola ni ruter, nesto je do Xbox SW-a ili cega vec.
Resenje za open NAT na Xbox-u preko lan kabla, na SBB-u, je da se stavi neki najobicniji switch izmedju xbox-a i SBB rutera.
Posto mi se isto desavalo da ga nateram da ima open NAT, onda izgubi, fiksne ip adrese, port forwarding, sta god mi je palo na pamet, nista nije bilo trajno resenje.
Iz nekog razloga neki portovi nisu otvoreni, tj tako prijavljuje Xbox, SBB kaze da nijedan port nije blokiran.
Uglavnom, na KP za 800-1000din kupio neki polovan gigabitni tplink, povezao i zaboravio na problem…

Neka hvala, draži mi je ovaj argentinski mastercard. :grin:

7 Likes

Da je živ i zdrav!

2 Likes

3 Likes

Prestiz sam pokazao sa Starfield dzojpedom :stuck_out_tongue:

5 Likes

Nazalost ja vec imam savrseni kontroler, dalji su mi nebitni. :grin:

11 Likes

Definitivno sledeći upgrade je Starfield controller, prelep je!:blush:

8 Likes

Mogao si i sam ovo za jeftine pare kod kineza da napišeš :joy::joy: btw kakvi ste to xbox fanovi bez elite kontrolera??? :rofl::rofl:

Ja naručio lila plusiće i pedlove za moj elite kod Kineza na Ebayu… :joy:

Ne radi se o gamertagu nego xbox 360 kontroler tematici. Gamertag je samo plus.

Elite kontrolere ne volim iz vise razloga. Ali ih imam.

Šalim se malo, nemo’ se ljutiš :upside_down_face:

Taman boja da ga držim uz moj ajfon!

7 Likes

Imam jedan problem na xboxu koji mi se juce i danas desio. Prilikom paljenja konzole, desilo se da svoje igre koje sam kupio na nalogu ne vide u library. Na igrama koje su instalirane stoji trougao i znak uzvika, ali ove igre mogu da se igraju. Moja konzola je povezana u sharu sa nalogom od moga sina. Ako je bitno ja imam Usa nalog, dok je njegov naTursku. Njegove igre i gamepass se vide u biblioteci na mom nalogu, dok mojih igara nema. Njegov nalog je na mojoj konzoli home nalog i obrnuto. Trenutno resenje je da se izlogujem sa svog naloga i ponovo ulogujem. U sharu smo vec 20 dana i ovo se prvi put desilo juce, kada su xbox live i njegov store imali problema u radu. Na konzoli od mog sina ovaj problem ne postoji i sve radi kako treba.

Podesi opet oba naloga ako nisi, meni se juce isto desilo za igre koje su na nalogu koji delim sa drugarom (trenutno je nalog samo kod mene) verovatno je neki bag samo.

1 Like