Novi dokumenti i emailovi iz MS tabora korišćeni u MS vs FTC slučaju izlaze na videlo. Do sada jedino interesantno je da sledeći Elder Scrolls izlazi oko 2026. i da je samo na Xbox/PC. Nije da smo mislili drugačije ali uvek je bilo nekih glasova koji su sumnjali u to.
Hm ništa zvanično ili dim-vatra situacija, ali pominjanje u određenim krugovima da će sledeći Xbox biti Nvidia based ili čak ARM mi se vrlo vrlo dopada. Mada to bi značilo bye bye BC ili dosta dobra emulacija da se BC ostvari.
Ne ide. Piše ti iznad. Meni tako skida kada je igra ukljucena a kada ugasim onda pegla 500+.
150Mbps mi je brzina.
Tako da meni ide punom…
Znam da je ranije spustalo na 30-40Mbps.
Cries in 300 ![]()
![]()
Plaky u 250 ![]()
Ja koji sam presao sa 30 na 200 imam utisak vise od tih 500 ![]()
Ja sam sa faking 10 prešao na 200, onomad…
Druga dimenzija ![]()

Koliko je realno da u narednim mesecima dobijemo Hogwarts Legacy na gamepassu? Na argentini ne oko 2200 din pa se razmisljam da kupim, mada nije da nemam sta da igram…
Pa ja bi čekao još,njihove igre brzo pojeftine
Deluje mi da neće skoro, ako ikad i dođe. Mada ko zna, možda je ubace pred praznike jer Harry Potter ima taj neki Božićni vibe. Ja je video možda tri puta samo na popustu, drži cenu. A i igra je toliko dobra i lepa na oko da vredi svaku paru ako voliš taj svet. Ono je stvarno prelepo.
Bas igram hogwarts. Prelepo izgleda zaista igra. Nisam neki fan pottera ali me prijatno iznenadila igra.
Obavezno probaj sa slušalicama…
Nerealno. Dzim kaze da ne vole gamepass. To verovatno znaci da cemo osim 1st party ekskluziva retko videti ‘skupe’ AAA igre.
S druge strane, ponuda indie igara je dobra… ko voli te kinky stvari.
Jeste. Pulse 3d uglavnom. Jer deca spavaju ![]()
![]()
Ja sve čekam da callisto protocol konačno najave za gamepass. Eno i glavni dizajner napustio tonući brod pre neki dan, ne znam šta čekaju više.