Xbox Series S|X tema

Zašto bi ovo radio? Za koji wallpaper ti treba autentikacija?

2 Likes

Za bilo koju promenu u settingsu wallpapera ili kolorne seme, trazi mi da ukucam kod na linku https://www.microsoft.com/link a onda potom da to autentikujem preko autentikatora. Ne pokusavam da opljackam fort noks, nego da promenim wallpaper, zaboga.

Svasta, nikad ovo nisam video. Settings > Personalization > Background i gotovo lol.

8 Likes

Imam los primerak konzole. :melting_face:

Ja sam odradio običan restart konzole, nakon čega mi se pojavio novi UI.

2 Likes

Da bi ti to radilo moras u podesavanjima za pozadinu da odes na personalisation/my background/restore to default background" to izaberi.

1 Like

Zato što si ostvio da ti traži PIN.
Idi na sign-in, security & PIN settings. :smirk:

Jao, jeste, to je. Ovo bas i ne lici na pin, i ne secam se da sam to igde podesavao (a i zasto bih kad samo ja koristim konzolu).

Dodatni zez je sto sam (radi nekog testiranja za sharing) postavio na autentikator moj licni Microsoft nalog.

E tnx sad ima i kod mene, samo je bio potreban restart. I nije mi neka razlika, sta ja znam. Dosta suptilna promena.

1 Like

Ti si pleyka igrač,šta ti treba loša konzola

Verovatno si prilikom prvog podešavanja isao na lock it down (taj je default).
Ja isto koristim autentikator ali mi ne traži nikad prilikom bilo kakvog podešavanja na konzoli.

Je l se desavalo nekome na seriji S,igram igru Control i izbaci mi na ekranu “out of video memory” i prekide mi igru??Nije valjda da se krompirku blizi kraj polako :slight_smile:

Nisam imao taj problem do sad. Jel si probao da googlaš?

Edit: probaj ovo, možda pomogne. Izgleda da imaš neke korumpirane fajove.

https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/i-keep-on-getting-a-memory-error-on-my-xbox-series/01b27215-f1b8-4d20-8027-6bad8c906680

Malo sam guglao i vidim da se mnogima desavalo da im bas Control kresuje,tj izbaci ovu gresku za vram…Sta znam nastavljam dalje pa cu videti.
Nisam do sada nikad imao slican problem.

Proveri da li kad zabode ima u quick resume još neku igru sem Control.
Dešavalo se sa Borderlands 3 pre par meseci isto.

1 Like

Uzeh i ja Series X (finally), slike kacim malo kasnije, ali me pre toga interesuje ako povezem SX i SS koji trenutno imam putem LAN kabla, mogu tako iskopirati sadrzaj sa jedne na drugu konzolu? Ili to ide preko wifi, naravno kada cekiram onu opciju za transfer putem mreze…
Radio ovo neko?

11 Likes
2 Likes

2 Likes

U sredu mi stize xbox series x, planiram da xbox one x dam starijem sinu koji bi na toj konzoli koristio turski nalog, dok bih ja na svome koristio Usa nalog. Interesuje me da li mozemo da sherujemo svoje naloge iz razlicitih regiona, a da pri tome on moze da koristi igre sa mog naloga, kao i ja gamepass sa njegovog.

Možete se uvezati u share, prelistaj ovdje na forumu ima topic kako da to uradiš, jednostavno je.

1 Like