Ja sam ih zavio u crno jedan x i s
Pa vrlo je moguce, pogotovu sada kada su troskovi poslovanja bas dosta skocili. Da next gen konzole izlaze danas, kostale bi sigurno 700-800e, ako ne i vise.
Ne znam da li pravis razliku izmedju skalperske cene od 800e i proizvodne od 499. Sony nema ama bas nista od tih maloprodajnih cena i kajmaka koji skidaju na sivom trzistu. Oni ljudi prodaju za sicu…
Ne verujes u pricu da su skocili troskovi svega. Toliko je dobro u spaniji? ![]()
A naravno da ce svi da kresu sada troskove, jer su porasli bolesno. Ovo sa cenama je gore od covida, ne znam sta ce biti ako samo rezu troskove i povecavaju cene siovina, proizvoda i usluga, a plate ostaju svima iste.
Znaci teorija zavere da Sony prodaje za 900e.

Sony legalno skalperiše svoje kupce i šta je tu nejasno
I naši prodavci ovde u Srbiji, tvrde da Sony diktira bundle verzije sa svim i svačim u paketu.
Ja nisam verovao u te njihove price dok nije profa krenuo da deli ponudu sa kojom se on redovno susrece.
Ali kako ne kapiras da konzola kosta isto, sta god upakovali. To uopste nije relevantno za pricu. Pitanje je koliko kosta konzola, a ne bundle. To sto nam uvaljuju dzojpede i slusalice (ako uopste) nema veze sa cenom i troskovima same konzole…
Odnosno, mozda i jeste relevantno donekle, u smislu pokusavaju da amortizuju gubitke na samoj konzoli, preko dodatne opreme.
Ok, da se vratimo na pricu/temu jel Xbox (btw nije Sony ni bio tema :D) kosta vise ili ne, to je bilo pitanje.
Ne znam kako smo tacno dosli do Sony bandlova, tj znam, to je problem koji tebe nervira hah.
Ok treca tema ![]()
Phil je rekao da nece. Znaci em laze da prodaju sa gubitkom, em laze da nece poskupeti. ![]()
Microsoft’s head of Xbox Phil Spencer said that the company is still selling its Xbox Series X|S consoles at a loss of up to $200 per sale, in the hope that it can recoup that money via other means, such as Game Pass subscriptions, game sales via the Xbox Store, and accessories.
Znaci potencijalna uvertira za gamepass poskupljenje. ![]()
Phil je dobar govornik i umetnik sa recima, ali se iz onog intervjua razumelo, nece nista poskupeti ovih praznika, ali dogodine sigurno, ako ne konzola onda game pass.
Ma poskupece Game Pass sigurno jer on donosi dobru zaradu gejming diviziji. Nego jel se meni cini ili je i Argentina poskupela? ![]()
Predji na USA region, uporedi cene pa se vrati na forum sa komentarom da li je ili nije skupo ![]()
Cek, pisali smo nedavno o tome. Da nije dodatno poskupela?
Sad mu turkska kao dodje jeftinije… Ja sam uzeo NBA2k23 preko turske pre jedno dve nedelje… ostale cene nisam siguran, lakse je ARG racunati jer je 1:1 sa dinarom.
Konkretno šta je skuplje.Cod mw2 je i dalje 7000