Xbox Series S|X tema

3 Likes
1 Like
5 Likes

Jao više sa frustriranim developerima, ima ih par komada, sada ćemo mesecima slušati o tome.

6 Likes

Ja mislim da je XSS dobro rešenje za neke prosečne korisnike kao što sam ja. Imam konzolu godinu dana i prezadovoljan sam. Prva mi je konzola koju imam (ako se izuzmu sega mega i terminator tokom devedesetih :sweat_smile:), možda i to ima uticaja ali stvarno za moje potrebe je super. Za te pare nikako nisam mogao da kupim kompjuter koji će pokrenuti nove naslove a i neke od starijih.

Zadnjih 20-ak godina sam igrao samo na kompjuteru ali kako je sada cena komponenti visoka (pre kupovine XSS računao sam da mi treba oko 1000e za komp odprilike) ova konzola mi je premija. Prošle godine je platio oko 350e i sa njom odigrao sve ono što mi je duša htela, nove naslove ali i one koje sam propustio u zadnjih 5-6 godina pošto kompjuter koji imam ne može ni to da pokrene više :joy:

Tačno je kao što većina od vas ovde kaže, nije to to kao na XSX, tačno je da su igre lepše i bolje rade na X ali i S nije loš kada se pogleda celokupna situacija. Onaj ko kupuje S treba da bude realan i da zna šta da očekuje od konzole i onda se neće razočarati prilikom igranja nekih naslova.
Uglavnom igram na 4k tv-u od 43" i zadovoljan sam slikom iako su mi neke igre lepše kada prebacim na fhd monitor od 24". Treba samo biti realan pri očekivanju :grin:

Malo sam preterao sa pisanjem, kao da radim za MS :rofl: mada nisam ovde na forumu nešto aktivan ali svakog dana kad ustanem prvo uz kafu proverim na republici da li ima nešto novo :man_shrugging::rofl: Da nisam naišao na ovaj forum prošle godine verovatno bih se još razmišljao da li da kupim xbox :man_facepalming:

16 Likes

Najveći problem meni na toj konzoli je bio kapacitet memorije a što se tiče igara radi skoro kao one x koji je na papiru 30% grafički jači.Imao sam obe konzole sam mogao da uporedim.Konzola odlična za taj novac

4 Likes

10 Likes

Da li neko može da mi kaže koliko košta SW battlefront 2 na turskom ili argentinskom store? Ko ima brzi pristup naravno.

1 Like

Hvala bracki.

1 Like

Koliko će sad biti gpu? Zna li se

1 Like
4 Likes

Nije ništa poskupilo oficijelno još samo je rekao da je moguće da će u budućnosti cijene ići gore.

3 Likes

Pa meni sledeće godine ističe gpu mene brine :wink:

Prošli put za tri godine 195$ us nalog

Bolje da ukinu ove igre, nego da se ovako blamiraju.

3 Likes

Cene kao da rade na carini :joy:

2 Likes