To znamo od izlaska konzola,nego šta su novo skontali,neki novi izgovor
Ovo se ispostavilo da je više nego preterano. Neki developeri su povukli to što su rekli, drugima su bile izvrnute reči.
Pa Arkham Knight je bio u 900p u vreme HD konzola, nisu se ljudi bunili. Takođe, zar ne živimo u doba kada rezolucija nije bitna?
Ali to je par godina iza nas, zar ne? Nekako ne verujem da će taj 720p recimo u upscale na 4k delovati baš lepo. Šta znam, i dalje verujem da SS može da isporuči 1080p lagano i da je sve do developera nego li do same konzole.
Pa Returnal je 1080p upscaleovan na 4K, šta mu fali? Dosta današnjih 4k igara je dynamic res ili neki oblik rekonstrukcije sa 2K ili čak i nižih rezolucija. Kome treba bolje, neka pazari X.
@SlobeX jesi li pogledao video? U potpunosti delim misljenje sa Maurice, covek im je rekao u lice, programeri su postali previse lenji, cini mI se… Series S je NEXT-GEN konzola, sa cenom dostupna skoro svima…
A verovatno i @jahalang0112 nije pogledao video koji sam postavio.![]()
Ali zato Jahalanga ne zabole da svaki put baci glupi komentar vezan za S ![]()
Dodajte pare i kupite Series X. Nemojte od Yarisa 1.0 da pravite Supru ![]()
Ma i ti preteruješ. Imaš najbolji telefon, najjaču konzolu i onda dodješ ovde da zajebavaš ljude što imaju Series S i Motorolu. ![]()
Imao sam konzolu i toliko od mene
Opet nisi pogledao video.
Covek se igra na X i na S.![]()
Slusajte ga profesore, slusajte.![]()
![]()
Sad baš razmišljam da se prošetam do Kostka da kupim.
Možda ima u Vranje da nam @MladenVR uzme par komada
Između Targeta i Walmarka.
U Vranje nema igranje.
Zajebava nas Robot sa ovim objavama ja mislim.
Dobar onaj krompir za emulaciju
Zivi u najboljem gradu, najbolji TV… sigurno jos mnogo toga najbolje ![]()