Koliko je to u pezosima? jel i argentinci dobijaju? Btw ovi ko Vucux 5$ pretrgli se. ![]()
Ako argentina deli, onda svakome po pet dinara ![]()
dovoljno za 2 igre
Izgleda da su počeli da otkazuju pretplate ljudima koji su kupovali kodove za GPU preko određenih prodavaca:
Xbox has identified a fraudulent group of resellers who were stacking multiple instances of the PC introductory offer and converting it to Game Pass Ultimate. To resolve this issue, we have notified the impacted users individually prior to having their fraudulently acquired subscriptions cancelled.
A i što bi ti dirali GPU,ako su neke tamo kodve suspendovali nije znak da su svi u problemu.Porvjerio sam i ja moju predplatu i sve je ok još jednu godinu imam
Ja danas proverio. Trazio xbox da se logujem na svim nalozima koji su na konzoli ponovo. Sve ok inace. Kod sony-ja nema tih problema sa logovanjem, skacem od naloga do naloga vrlo brzo. Microsoft je to malo ukomplikovao.
Za cenu šolje možeš igru da kupiš ![]()
@xX8Lampard8Xx šta ti kažeš za šolju?
Vise kontenta staje u solju nego u Halo nowdays…
Volim kako hard core fanovi pljuju po Halo Infinite i onda ja “intelektualac” sednem i upalim koji game da se opustim. Ahhhh prelepo. ![]()
![]()
![]()
Sve je to lepo, stvarno… Ali ne znam da li si svestan koliko je Halo Infinite loša igra, tj loš celokupni pajet u poredjenju sa starim naslovima…
Ja imam u Infinite oko 150h samo, a vec sam svaku mapu, svako oružje izgustirao 3x više nego što bih inače…
Očaj nakon evo 8 godina razvijanja igre… Nemoj me vući za jezik opet ne mogu da rantujem u vezi Halo ponovo, stvarno me mrzi ![]()
Uvek ubace na EA Play u maju-junu poslednju dostupnu FIFU.
Ma ne pokušavam da pokrenem nikakvu diskusiju samo sam se pomalo šaljivo nadovezao na komentar. ![]()
Mislim, ja ne igram preterano često Halo ali ga igram. Meni je igra super zbog tog feelinga u pucanju, uopšte se ne fokusiram na ostale stvari. Zabavna mi je jednostavno.
Mada, kontam da sam ja toliko dugo fan serijala kao ti, da bih imao drugačiji stav prema igri. ![]()
Sve ok, al ja razliku izmedju Infinite i ostalih ne vidim ![]()
Najiskrenije.
Igrao svaki Halo kako su izlazili.
Znaci prelazio si kampanju i to je to? ![]()
Mislim, i tu je razlika velika, mada je kampanja u Infinite korektna, u od osu na debakl zvani Halo 5
Meni kampanja Halo ODST remek delo fp shooter-a…
Muzika, prica, gameplay sve kockice su se sloźile u tom delu…
Ovaj infinite… Ne mogu se naterati poceti igrati… Krenuo prvih sat vr. I odustao
Meni je problem samo sto je u Infinite kampanji sve isto, 90% isto… Najbolja mi je naravno Halo 3 kao i mp, ali su odlične i CE, 2, ODST i Reach. Mada meni je i 4 odlična samo dosta lošija od OG