Xbox Series S|X tema

Promena je bolna i teska, ali verujem da je to za opste dobro. :smiley:

Zvanicno PR obavestenje, “gusenica” je Jormungand nordijske mitologije, na kojoj pise ragnarok (runama u smeru kazaljke na satu), iz one bedne najave za novi GoW. Mislim da je prikladan avatar za sledecu godinu. :confused:

Dakle Jor-mun-gand, lako se pamti.

Ova rasprava oko @padawan profilke je trenutno najbolja diskusija na forumu.

9 Likes

Dajte onu sliku ponovo da vidim :joy: Sve motam po glavi kako nije bila banana :sweat_smile::astonished: Izvinjavam se za off

Ja sam vec tri drugara nagovorio da predju na Xbox, iako su bili uvek za PS :slight_smile:

3 Likes

jakih li karaktera :rofl: salim se, cista matematika je na strani Xbox-a. Pravi winner odnos ulozeno-dobijeno.

1 Like

Presudilo je kad sam im objasnio sve u vezi GPU pretplate i konvertovanja.

Nego, jedan je cak bio i lose informisan o gamesharing-u na Xboxu… Xbox takodje ima solidan gamesharing (ne bas kao ps4), ali opet korektan.

Ljudi nisu informisani kako treba o prednostima PSa, a kamoli Xboxa.

Verujem da se necu zaustaviti na broju 3, jer za drugove zelim samo najbolje… Xbox :slight_smile:

P.S. Kako bi seo identican gamesharing kao na PS4… Uff😮

3 Likes

Ako su klasika likovi koji vole uglavnom MP totalno ih razumem,pogotovo u vreme CrossPlaya koji ce tek da zazivi u nadolazecim igrama.

Novinari i gaming mediji dobijaju XSX na test

3 Likes

Au Digital Foundry dobio vec Series X :astonished:

5 Likes

Ja sam pregurao ovu generaciju sa ps4 i nista mi nije falilo. Obozavam SP igre i tu ih je Sony blago receno unistio i odigrao sam svaku ekskluzivu osim Ghosta i malo je reci da sam uzivao od MP igara ne igram puno tu i tamo COD i Fifu tako da stvarno nisam nasao razlog da uzimam Xbox pogotovo sto iskreno nisam nasao nijednu SP igru da mi se svidja a da je nema na PS. Jedino sto bih igrao a da nema na PS je Forza koja je top.

Au bukvalno istovremeno smo stavili haha

Izgleda da nećemo skoro gasiti forum :slight_smile:.

1 Like

Da da lol.

Znaci zbog DFa ja nemam gde da kupim,moj primerak je otisao njima :DDDDD

3 Likes
1 Like

Screenshot_20200923-191215_Twitter

Product name Placeholder :laughing:

2 Likes

Ma jedem govna kao i uvek xaxaxaxaxaxa
Nisam pametan xaxaxaxa imam jeben PC i plus cu ga jos doterati kada se pojavi 3090 ali luda glava bi i XBOX i PS…Mozda bi bilo top resenje da se posavetujem sa lekarom

4 Likes

sta cekas? :grinning: neka gori MasterCard :rofl:

3 Likes

hmmmm, zanimljivo je da su novinari dobili samo Series X. A sta je sa Series S, sta pokusavaju da sakriju od nas?!? :smile:

Pa naravno da ćeš im dati jaču verziju.