Uh, kakav fail MS marketing tima, neko je spominjao da zamislja jadne radnike u prodavnicama koji treba da objasne razliku izmedju One X, series X, One S i series S… bice to dosta vracenih konzola i uplakane dece.
Nintendo sa wii i wiiu je rekorder u tom zbunjivanju tako da ovo je smješno
Meni nije, dosta ljudi navodi da je to jedan od razloga lose prodaje Wii U-a.
Tu je samo jedno slovo a ovdje je čitava riječ u nazivu drugačija i sam izgled konzole je drastično drugačiji i čak su prestali sa proizvodnjom starog one x
Pa ne znam kako drugacije da onda objasnimo ovih 747% povecanje prodaje od juce, ljudi se ocigledno zbunjuju dokle god je obican X u prodaji.
Nema veze da li je slovo ili rec, ovde je isto slovo, a drugacija rec, zbunjuje ljude. Cak i ja sam par puta napisao One X umesto series X, sasvim slucajno.
Ali dobro, ne verujem da ce se ponoviti Wii U scenario, samo je… lose.
Moram priznati da je i mene juče povukao One X na Amazonu, ulazim ja da vidim ima li još Series X, i prilikom pretrage prvo što mi izbaci je One X, uđem kad ono 1 na stanju, mislim se, jel moguće da sam ubo trenutak kad je ostala samo jedna konzola, pogledam malo bolje, kad ono One X…
Crna kutija, i prvi rezultat pretrage, uopšte nisam obraćao mnogo pažnju u početku. Eto kad i iskusniji pogreše, kako je tek matorcima
Haha, izvinjavam se sto pretvaramo ovo u fun sekciju.
edit: konfuzija oko banana-mesec avatara pocinje da me izjeda, tako da ga menjam i to tako da bude dark theme friendly.
Vi ste krivi, ziveo sam godinama u blazenom neznanju da podseca na bananu, ali se posle svega ne moze vise unseenovati.
Nema na cemu…
Ja sam uvijek mislio da je banana.
Čak i da si mi dokazao da nije banana opet ti ne bih vjerovao
Sto li sam kupovao ps5 kad sve dolazi u gamepass
Konfuzija s nazivima je strasna – cak se i iskusni novinari nasiroko po tviteru zale koliko nema smisla.
Ovakve stvari me uvek navedu da pomislim kako ti silni preplaceni menadzeri nisu mnogo pametniji od nas.
Zamisli da su ostavili Xbox Scarlett i Xbox Lockhart.
Ti radni nazivi uvek ispadnu mnogo bolji nego finalne verzije.
Kako je Project Scorpio moćno zvučao
Ono je bio mjesec?
Xbox series S prednarucen, konacno cu odigrati neke xbox one igre kao covjek
Najbolje da zaboravimo celu stvar
Gusenica jel? Vise mi je na zmiju neku licilo.
al meni se bananica svidjala