Xbox Series S|X tema

Hm, prilicno sam siguran da ne moze, neka drugi potvrde, koji su duze u tome. Sumnjivo mi je to sada malo…

A tvoji postovi su uglavnom gori od Vucicevih botova. Tako da nadjemo se ti i ja…

Odakle sad mail na kome je gamepass? Prvi put ovo cujem. Gamepass se aktivira unosenjem koda na nalogu. Ja sam imao 14 dana kada sam kupio One X. Uneo kod na mom nalogu i to je. Kakav mail na poklon…

Pa to je nalog kao i svaki drugi, na kome moze da bude bilo kakva pretplata ili igra.

To sa brisanjem, deluje mi ili kao prevara ili da covek nema bas pojma kako funkcionise gameshare na xboxu, sto u oba slucaja bs ne uliva poverenje.

Ali, da se ogradim, mozda i moze brisanj, ako negde pamti podatak o aktivaciji, mada cisto sumnjam. Na Playstationu ne moze, kada obrises nosioc nalog, ne mozes narano vise igrati igre i koristiti pretplatu sa tog naloga, logicno.

Jedino što ima smisla je da neki nalog pa će dobiti mail i šifru istog. Ako je to, taj nalog mora sve vreme trajanja GP da bude na konzoli, ne mora da bude primarni, niti setovan kao Home nalog. Samo je bitno da bude na konzoli kako bi tvoj glavni nalog koji ćeš napraviti imao pristup GP.

Ako nije to u pitanju, onda pitaj Boga šta je taj mail.

Mail nigerijskog princa sa koga ce da ti posalje broj svog racuna da uplatis bankarske troskova za nasledstvo.

1 Like

Ono što je tu čudno, jeste, zašto daje nalog, a ne recimo kodove.

Mozda kradeni nalozi, ko ce ga znati.

1 Like
4 Likes

Lol :smiley:

1 Like

Mislim da je nalog sa game pass-om. Odavde kupujem konzolu Xbox SERIES S-X /Xbox ONE-one S +FIFA 22+ULTIMATE 350 IGRICA - KupujemProdajem

Deluje ok, veliki prodavac na KP. Koliko pacas nalog i koju konzolu kupujes?

Ako je nalog onda taj nek ti bude primarni i to je to.

77300, xsx. Naručio sam po našim radnjama ima možda više od pola godine i ništa i dalje, niti imaju informacije kada bi ih mogli dobiti.

Ma nije potrebno ni da bude primarni, meni je nalog sa GP bio treći dodati na konzoli, a druga dva su imala pristup istom. Prvi je logično bio main.

2 Likes

Jel? Cudno mi to. Sta to znaci, da bilo koji nalog samo registrujes na konzoli i svi nalozi mogu da pristupe njegovom sadrzaju? Zasto onda nema gamesharing kao na Playstationu? :thinking:

Sta po tebi znaci primarni nalog?

Onaj sa koga igras, onaj koji je prvi po redosledu registrovan, ili onaj koji je podesen na “my home xbox”? Ovo poslednje je ekvivalent “nosiocu” na Playstationu.

Ove stvari je bitno da se razjasne, ljudi dolaze sa drugog sistema, nisu ceo zivot samo na xboxu.

To sam i ja provalio jer imam 3-4 moja naloga.

Moj glavni, jedan ARG, jedan TR i od brata.

Slucajno sam naleteo tj usao na burazerov i bila je promocija za stare naloge 3 meseca GPU za dolar, ni na jednom od ostalih naloga nisam imao pretplatu.
A na TR sam imao kupljenu igru neku, i mogao sam da je koristim preko mog naloga glavnog plus taj GPU kao kombinaciju. Da napomenem da nije ta igra bila u GP pa da je zato radila.

Sada mi, moram priznati, nije vise nista jasno:

• da li mozes da obrises nalog kao sto onaj koji prodaje “igrice” tvrdi a da ti ostane dostupan njegov sadrzaj i pretplate - logicno je da ne.
  • da li nalog mora da bude postavljen u “my home xbox” rezim, da bi mogao sa drugog naloga da pristupis sadrzaju koji je redeemovan na tom nalogu (pretplate ili igre, svejedno)
  • da li postoji ogranicenje u broju naloga koji mogu biti postavljeni kao “my home xbox” na konzoli, ako je to preduslov za gameshare na “primarnom” nalogu sa koga igras sve igre.

Ako bi neko ko gameshareuje 10 godina bio ljubazan da razjasni, hvala.

U svakom trenutku možeš da pristupiš sadržaju sa dva naloga, jedan je home xbox nalog a drugi onaj na kom si trenutno logovan, i to je sve.

1 Like