Xbox Series S|X tema (Part 2)

Zvuk bi i ja ugasio ako može, nisam to vidio. Ili još bolje ako može odabrati neki drugi zvuk, manje agresivan ili smanjiti samo ton ako može.

" To mute startup sounds on Xbox Series X |S, go to Settings > Accessibility > Audio, then enable “Mute startup sound .”"

1 Like

Može i logo na konzoli da se utiša i skroz isključi ako nekome smeta u mraku…

Isto ima u opcijama i noćni režim da se podesi pa tamo namestite sve kada i kako želite da izgleda u određenom periodu dana/noći.

3 Likes

Na ovom forumu, Phil Spencer uzdahne i odmah se pokrene duboka refleksija i svadja na temu buducnosti Xboxa i gaming industrije :joy:

Jer je, jelte, ipak ovo Xbox republika (sparta) :xbox: :smile:

4 Likes

1 Like

Iskreno, mislim da mi se jos uvek vise svidja ovaj flat beli logo nego sto opet sve vracaju na staklo (apple, kolovodjo, tebe gledam). Prosli smo kroz Windows Aero eru, ima nas koji se jos secamo.

(eh koga lazem, it is going to happen, isto ko sto ce coskovi ikonica postati obli, pa ostri, pa opet obli, tako unedogled)

5 Likes

Za sve je kriv Knez.

11 Likes

2 Likes

Da pitam i ovde, mozda se neko susreo sa slicnim “problemom”

Xbox Series X u rest mode ne skida igre, sve je podeseno kao sto i treba u power settingsu. Odradio i reset konzole ali i dalje isto. Ovo mi se ranije nije desavalo… Konzola je nova

1 Like

Ne mogu da stavim sliku, nešto ne radi upload, samo vrti processing i nedogled ali oma slika u članku.

Drago mi je što dodaju ove bedževe, prije sam gledao, imali su samo neke bezveze, koliko si dugo bio pretplatnik Game Passa, ili za Xbox abassador, Xbox Insider i sl. Baš sam se pitao zašto nemaju za GamerScore.

2 Likes

3 Likes

8 Likes
2 Likes

Nešto mi ružnjikav

1 Like

Ima i onaj neki cloud kontroler njihov iscurio. Takmiči se sa Steam kontrolerom koji je ružniji. :slightly_smiling_face:

1 Like

Video sam, deluje neudobno.

2 Likes

Asha je bogami ozbiljno shvatila novu funkciju.

1 Like

2 Likes