I u Eternal je DLC mnogo teži bio.
Ultra-Violence u Dark Ages je pakao, tezi od svih Souls igara koje sam igrao, a pritom sam nekada bio dosta dobar u Quake 3 / UT eri. Vidim po slajderima da je tu negde i Nightmare slican. Bukvalno je svaki skirmish na ivici smrti, za 2 i po sekunde mogu da vam skinu health i stit sa skoro maksimuma na nulu. Ne moze da se dise, sve prsti od neprijatelja i efekata. Jedno od najintenzivnijih gaming iskustava ikada, bilo gde, u bilo kojoj gaming eri. Saros mi je prosto smesan u odnosu na Doom.
Interesantno.
The Dark Ages na normal je baš onako satisfyingly lak
Možda čak i najlakši Doom do sada.
Nikad mi nije palo napamet da podignem težinu i zezam se sa onim slajderima (kudos za njih što tako nešto uopšte postoji).
A za ovaj DLC kažu da ima veći learning-curve zbog ‘koplja’ i mnogo je brži valjda.
Normal nivo tezine ne postoji.
Dobro padawane, na Hurt Me Plenty sam mislio, to je normal.
Aha, da, to jeste relativno lako. I mnogi to tretiraju kao easy mode. Ono sa cim imam problem je Ultra Violence, o cemu sam pisao. Pakleno je tesko, moras konstantno da se kreces i da ne stanes bukvalno ni na sekund, stalno strategiziras sa oruzjima i resursima, strateski se povlacis i strateski budes agresivan. Svaki skirmish je partija saha sa preagresivnim protivnicima koji te jure, kako probas da malo odmoris i sakupis ne daj boze neki health, eto je druga grupa ,pogadjaju preko pola mape, za 5 sekundi dodjes od 100 na 2 healtha, kada ne vidis nista na ekranu od distorzije zbog malo healtha. Doom lako postane sprava za mucenje i razboj za razvlacenje zivaca. Nekako nisu uspeli da potrefe nornal nivo tezine… ne postoji. Sem ako se ne igras sa slajderima.
Ok sad moram opet da se hvališem, u odnosu na vas luzere ja dark ages prešao na nightmare. ![]()
Bilo je osetno lakše nego u eternalu, gde sam nightmare načeo al stao negde na pola.
Zvuči ko da je ovaj dlc bliže eternalu kako po težini tako i stilu gameplaya, ostaje da se vidi hoću li mu biti ravan.
Sad i zvanično potvrđeno sve ono što smo iz glasina znali. Radi se ba remasterima Fallouta 3 i New Vegasa a Obsidian radi na novoj Fallout igri.
https://x.com/i/status/2078117392668852460
Glavni tim Bethesda Games Studiosa radi The Elder Scrolls 6 a Fallout 5 je u fazi predprodukcije.
Kažu i da će kasnije ove godine odabrane igre za originalni Xbox uključujući i ove, dobiti achievements.
Microsoft Is Officially Bringing Achievements To ‘Select’ Original Xbox Games | Pure Xbox