Prodat ce veliki broj konzola koju god cijenu da stave i bez obzira na igre. To je cinjenica.
Sony samo treba da gazi utabanom stazom koju je postavio na ovoj generaciji i nema šta da se plaši, dobra cena konzole, fenomemalne igre, vr da pojačaju i vozi Miško…
Pa jeste, zato su sa PS4 pokidali…
Glupe su bilo kakve ankete bez cene PS5 konzole, sve to može da se promeni u trenu.
Moje misljenje je da ce sony ici sa cenom 500 ili 550 $ za ps5 sa bluray, dok ce digitalna biti 450 ili 500 $, jer da im je cena niza vec bi objavili. Xbox series S je konzola koja gadja casual publiku i roditelji ce deci kupovati najjeftiniju next gen konzolu. A ako imas 1080 p TV razlika u grafici i framerate izmedju Xbox SX i Xbox SS bice zanemarljiva.
Jedno su ankete na gejmerskim sajtovima za hard core publiku a drugo su mame i tate u prodavnicama.
MS svakako mnoooogo bolje kreće u novu generaciju nego što je to bio slučaj u sadašnjoj.
U mom slucaju bas kontra. Toliko me je XSS zainteresovao da cu nju verovatno prvo uzeti.
Top bi bilo kad bi kod nas npr u Gigatronu bila oko 45k. Ili preko MTSa na rate
Taman da je smeste u sredinu, 400
Po meni glupost sto ovo bolje nisu rijesili.
Yup izgleda ružnjikavo, baš su mogli lako da reše kada već ima onoliko rupa dole…
Fali 2tf snage ![]()
BlockquoteThe Xbox Series S won’t apply Xbox One X enhancements to backwards compatible games, but it will offer its own range of improvements.
Prethodnih dana gejming ‘novinari’ se BAŠ utrkuju da nađu manu u svakoj sitnici vezanoj za S ili X. Kao “nećete verovati koliko je X veća od S”. No shit Sherlock. Mislim, koliko je teško napisati članak bez ikakve paljevine.
Evo lepo napisano
Kako poznat sajt! Lol, to je upravo jedan primer video gaming ‘novinarstva’. Niti su te kompanije to rekle kao što je predstavljeno niti su ti developeri to rekli na taj način. Šta ćemo sa slinim developerima koji su rekli da XSS neće uticati na nex gen
?
Izgleda da S ima puno protivnika… vidjet cemo kako ce to sve ispasti na djelu kada vidimo igre na njemu. Ne bi me iznenadilo da uskoro vidimo Series V…
Aman nema. Odmah padnete u depresiju na svaki glupavi članak ili YouTube video. Ajmo malo mozak da se koristi.