Xbox One Vs. PS4 - šta je vaš izbor i zašto?

To su legitimni torrenti. Ljudi ripuju igre i uploaduju ih da bude sve spremno kad i ako izađe cfw. Sa prošlom generacijom su falile igre kad je izašo jailbreak pa kao da se sada to ne bi ponovilo :slight_smile:

Da, neke starije igre iz prošle generacije je maltene nemoguće naći i zato prave backup za svaki slučaj. To postoji još od izlaska konzola, čak je Werta pisao o tome.

Hvala Svima na brzom odgovoru. Strpljen spašen kako kažu naši stari

I ljudi, kakva je situacija godinu dana po izlasku ovih konzola? Kao neko ko drži igraonicu i ima 3 boxa, zanima me šta oni koji su koristili obe konzole imaju da izjave, tj kakva su im mišljenja, šta je bolje za igraonicu i zašto. Npr, meni su na boxu krv i mozak i srce i dušu popile baterije i punjači. Kupovao sam samo original play charge kitove, ali to se kvari kao nenormalno i jako je nepouzdano. Koliko znam, PS4 ima baterije u gamepadu i to zaista dosta znači. Čak sam u jednom navratu imao PS4 ali sam ga prodao jer je izašla nova serija igara pes fifa nba i bilo mi je suludo da dajem 150e za igre, a imam konzolu od 150 na kojoj to sve radi normalno, pa sam je prodao do nekih srećnijih tj pametnijih vremena, dok ne padne cena i eventualno se ne pojavi neka varijanta čipa mada kako čujem i vidim teško da će da bude išta od toga… Da li na XO ima varijanta shera igara?

Dakle, za igraonicu, PS 4 ili XO i zašto? Hvala :slight_smile:

Svejedno je, sve je maltene isto, ima share na obe konzole. Ja bih mozda pre uzeo ps4, jedino sto se lako habaju “pecurke” pa kupi za svaki dzojped odmah navlake.

Padawane ne širi više dezinformacije, habanje guma od analoga odavno nije problem. To je bilo na početku s prvom serijom DS4…

Jel xo game pad i dalje radi na obične baterije?

Moze i obicne. Jel si koristio zvanicni play charge kit? Imam dva, nikada nisam imao problem.

Čekaj, jel ima u sebi baterije pa može i na obične ili? Imam official play charge kit, jedno 5, 6 baterija koje su riknule, i jedno 10ak koje i dalje rade :slight_smile: 6 kablova od kojih dva prekidaju i čekaju remont a neke sam već sređivao al ovo je igraonica, stoka je to. Nije njihovo i zabole ih.

@ Playground Sve ti je ostalo isto kao i na X360 kontroleru sto se toga tice…

U pravu si,ali za igraonicu ni gvozdene pecurke nece dugo opstati:lol:

Potpisujem i pecatiram :), to su u startu odmah resili, evo na mojem prvom kontroleru(a proslo je vise od godinu i pol dana) jos su obe gume na analogima citave

Koji su oni kreteni… ****le ih baterije!

Ne znam, imam dobru ponudu za xbox one ali nekako mi se čini da je veći izbor i igara i svega za PS4, nemam pojma. A i ovo sa džojstikom i baterijama me jako nervira, na jedan džojstik to nije ništa, ali ja potencijalno moram da ih imam 4 po konzoli. Ko će to napojiti sve…

Ako imaš igraonicu onda je one bolja opcija jer za 30e možeš imati i fifu i nba i bf 4 na dvije konzole preko ea pretplate

[SIZE=3]

Padawane ne širi više dezinformacije, habanje guma od analoga odavno nije problem. To je bilo na početku s prvom serijom DS4…

Potpisujem i pecatiram to su u startu odmah resili, evo na mojem prvom kontroleru(a proslo je vise od godinu i pol dana) jos su obe gume na analogima citave

Not this again. :nono:

Kupio sam standalone DS4 posle 8 meseci posle prve serije DS4 koju sam dobio sa konzolom, isto se habaju i odmah se vidi da materijal uopste nije poboljsan. Ali to je vise estetski problem i moze se lako resiti uz pomoc navlaka ili zamenom thumbstickova. Mnogo gori problem je jako nekvalitetan mehanizam analoga, meni je levi analog poceo da vuce na stranu, zbog cega sam i kupio zamenski. Uopste DS4 je tesko djubre od dzojpeda, tako da je to nesto sto vredi napomenuti coveku koji planira PS4 za igraonicu, gde ce da ga jase i kurta i murta od sumraka do svitanja.

Jedino zvanicno objasnjenje za koje ja znam od Sony-ja po ovom pitanju tice se zamene ostecenih dzojpeda u garantnom roku. To proizvodjaci uvek rade kada nesto lose naprave, probaju da zataskaju problem i samo menjaju “no questions asked”.

Inace, uopste nije u pitanju mali broj, imate ogromne topice na gafu i reditu i svuda.

Of over 6,000 votes, 37.52% of respondents reported some form of wear and tear, with 9.95% suffering from the rubber splitting. Taking those results at face value would indicate that millions of controllers are affected. We reached out to Sony for a statement on the issue, and their response to our figures was as follows:

A very small number of users have reported to us that the rubber surface of their Wireless Controller DUALSHOCK®4’s analogue sticks have torn.
Although the rubber material of the analogue sticks fulfils our quality assurance standard, we will inspect individual DUALSHOCK®4 controllers experiencing this symptom, and will replace them with new ones for free as long as they are within the warranty.
[/SIZE][SIZE=3][FONT=arial]

Ostalo su sve dezinformacije i svode se na subjektivna misljenja, Sony je samo odgovorio da je guma u skladu sa QA standardima, ali da ce da zameni.

Ja mislim da od 6000 ljudi skoro 40% nije “very small number”, nekome mozda jeste, ima raznih ljudi, pa i onih za koje problem ne postoji ako se njima licno ne desava.

I da, siricu vrlo rado i dalje ovakve informacije, jer je to moj skromni doprinos izbijanju dodatnih 60e iz mog dzepa za novi dzojped, koji je identican starom. [/SIZE]
[/FONT]

Nekima su baterije prednost, jer mnogo duze traju od ugradjene baterije. DS4 ces morati da punis bas cesto, u trenucima ti deluje kao da imas zicani dzojped. Ne znam zasto se MS opredelio za baterije…

Kako misliš da duže traju? Msm kako traju duže ako se jedne troše, a ove druge se ne troše? Dakle, nema smisla da trošiš pare na duracell i sl, a opet, ako ćeš kupovati kupićeš neke punjive. Zašto onda nisu mogli sami da naprave neko rešenje tog tipa?

Staviš u kontroler eneloop baterije i miran si dvije godine najmanje.

Mislim da nije ni zanemarljiva cena džojstika? Koliko vidim, za XO Može da se uzme nov za manje od 40e, dok su ps4 osetno skuplji?

Nov DS4 je 50€.