Gde se beše nalazi to da vidim koju sam lokaciju stavio (ne sećam se…), pošto hoću sutra da uzmem taj EA access?
Pogledaj na xbox.com pod my account, trebalo bi da je tu negde billing info.
A verovatno će i da piše kad kreneš da kupiš ea access, tu ti je najlakše.
Hmm, tražim je na play store-u i ne mogu da je nađem (čak i na us store-u putem tunnel bear-a)…
Ček, ne znam da li smo se razumeli
Jel tražiš ea access aplikaciju na xbox store-u ili xbox smartglass na play store-u za telefon?
E jbg, nisam te ja skontao kada si rekao app, ja pomislih app za mobilni (Android) a ne XO!
Ček ovako onda 
Da bi kupio ea access skidaš tu aplikaciju sa xbox store-a na konzoli.
Da promeniš adresu uloguješ se na xbox.com, ideš na my account i tu imaš billing info. Nadjes neku random adresu iz aljaske i to je to.
Ne vidim po cemu je to EA access jak potez. Ne nudi nikakvu posebnu vrednost za tih 5$ mesecno. U pocetku je obecavao, ali sada gledam ponudu i bukvalno jedina minorna stvar za koju sam zainteresovan je Fifa Early Access par dana ranije, hardly worth it 5$ mesecno.
Ali dobro, nemam XO i verovatno necu ni kupiti jer su odbili da mi refundiraju 70$. Preuzimam odgovornost sto nisam znao za expiry date promotivnih kodova, ali nervira me sto su nekima ipak refundirali, jer im se tako moze. Covek je tako iracionalno bice, hteo bih XO iako mi ne treba, ali ga necu kupiti jer su mi uzeli pare iz walleta koje mi dali besplatno. 
Za 30$ godišnje dobiješ igre čija ukupna tržišna vrijednost sigurno prebacuje 200$. Sve te igre iz njihove biblioteke možeš lagano završiti za tu godinu dana - maksimalno dvije(gdje si opet uštedio preko 150$ kada bi pojedinačno kupovao te igre). Slijedeća dobra stvar je što će oni tu biblioteku igri narednih godina proširivati. Pored te kolekcije dobiješ 10% popusta na sve njihove igre plus još nekih privilegija.
Jedino ako si sve igre koje oni nude prešao, onda te razumijem zašto misliš da EAA nije jaka stvar. Ali i u tom slučaju to je subjektivna stvar, objektivno je da će igrač koji se odluči da plati preplatu za EAA uštediti dobre pare.
Pa uz 10% popusta na igre, plus ranije sto mozes da igras i da vidis na sta full lici (samim tim da otkazes pre-order ako ti se ne svidja), ima pristojnu ponudu. Dosta igara za malo para. BF4, Titanfall, NFS i dosta sporta. Za mene odlicno. Sto je najvaznije, bice i Battlefront sad pre izlaska da se proba trial iako nemas pre-order, full igra. Pa znas na cemu si.
Ma pola nas koji imamo ps4, ako ne i vise, ce vremenom uzeti i Xbox. I obratno. Zasad jos nema prevelikog razloga, al kad krenu Halo 5 i novi Gearsi, igrace nam se itekako. Svacija situacija je drugacija, al govorim o sebi slicnima – ljudima koji su zasli u tridesete i zaradjuju dovoljno da ce skupiti tih 350e (ili koliko vec) kad budu hteli, jer nije toliko strasno kad se uzme u obzir koliko zabave cemo iz toga izvuci. Bre, iole pristojno letovanje na moru kosta duplo vise.
Davno behu dani kad sam imao 22 godine i pozajmljivao pare od devojke na duge staze (i devojka i pozajmica su bili na duge staze) da bih kupio papreno skup polovni ps2… koji sam potom krio od mame jer me bilo sramota na sta dajem poslednji dinar.

Po pokretu detetove leve ručice i smera u kom gleda, meni je ovde sve jasno hehehe.
Imao sam zao i podao odgovor na ovo, ali sto ti kazes, Hriscanin sam, presuticu ![]()
Vas dvojica ste strasni , ne zna se koji koga vise zeza 
Nije dete videlo mis 
S obzirom da vec neko vrijeme imam obe konzole, mogu dati neko realno, licno, misljenje… Ps4 mi je od pocetka pruzio Next-Gen osjecaj, svaki put kad bih ga upalio. Nemam velikih zamjerki za njega. Isto ne mogu reci za XO… Stereo headset adapter za gamepad, sto ga cini velikim ko cigla bem mu misa, sustanje koje se konstatno cuje preko slusalica, nekvalitetan HDD koji drnda, i jos par sitnica koje mi smetaju. Imam osjecaj da stalno moram ulagat u nesto. Za razliku od Ps4, spremna konzola za igranje od pocetka…
Ps2 je konzola moje mladosti ![]()
Pozdrav svima,
Želeo sam da postavim pitanje vezano za xbox one i PS4.
Pošto na raznim torrent sajtovima nalazim igre za pomenute konzole, zanima me šta posle download-a?
Da li se igrice režu na DL DVD diskove ili blue-ray?
Da li postoji nešto poput RGH za xbox one ili čipovanje za PS4?
Izvinjavam se unapred ako sam ponovio nečiji post “sve sam pretražio na forumu NEMA”.
Hvala Vam svima na odgovoru
Sajtove na kojima nalazis te “razne igre” zaobidji, jer prava piraterija na PS4 i XO jos ne postoji. Dakle, nema RGH, CFW i slicnog, ne postoje jos.
Ti torrenti ili fajlovi na koje nailazis su vjerovatno fake ili upakovani necim “drugim”.
Jos se nije pojavila piraterija na XO ni na PS4…