Nema region lock tako da slobodno, najbolje je da napraviš drugi profil pa preko njega pazariš jer region se menja jendom u 3 meseca.
Ja sam planirao da napravim tr profil zbog predplata koje su mnogo povoljnije nego u ostalim regionima
Pretplate su ludo jeftine.
Live gold: 1 mesec - 450din, 3 meseca - 900+ din, 12 meseci - 2700din
Game pass ultimate: 1 mesec - 700+ din
Ovo gde sam stavio plus fazon je 700 i neki dinar. GPU mi nije pisao za vise od mesec. Kontam da nemaju porez cim su im cene ovako povoljne
Otkud Hitman 2 Free na Store-u? Piše da je uz Xbox Live Gold. Jel to neka fora?
Hm, skidam, ne znam mozda je samo 1. misija a za ostalo moras da kupis gamepass?
Skidam i ja, imam i Game Pass (pretpostavljam da ipak misliš na Hitman Season Pass), al mi čudno, nigde ne piše da je Free uz Gold, niti da su Free Play dani, niti da je free trial.
Da, to. Ma, sigurno ima neka caka.
Definitivno je free trial. Kakva navlakuša, stoji da može da se instalira uz Gold Free, nigde ne piše da je free trial, onda skineš i dobiješ samo uvodnu trening misiju, ostale zaključane.
Znao sam… brisem.
Gamepass je takodje razocarenje, posle RDR 2 nista.
Skidaju Live a stavljaju Xcloud…
Da, izgleda da ide sve u tom pravcu…
Imam US account. Ako kupujem igru preko G2A, moram li paziti da je za US regiju ili moze i EU verzija?
Nema global. Trazim Crash team racing.
Onda pazi.
Nece ti aktivirati ako uzmes suprotan region.
Ekskluzivno za one x I series x
Sta je ekskluzivno, ne znam nemacki.
Moguće je samo da nije još potvrđeno za PS4 Pro i PS5. Glupo bi bilo kupovati takav ekskluzivitet. Verovanot je samo nedostatak informacija…