Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Ja mislim da još nudi to konvertovanje samo je pitanje dal konvertuje samo mesec ili sve što imaš

Mislim da je @Son_of_a_gun ekspert za ovo, pa da ga pingujem…

2 Likes

Moguće, videćemo šta ekspert kaže :grinning:

Masovno se konvertovalo ovo, neki su i u testament uvrstili :joy:

2 Likes

Nisam ni ja siguran, mislim da kad prvi put konvertuješ sve se konvertuje u omjeru 1:1. Bar je tako bilo. Znači ako imaš aktivnu pretplatu za live gold na 15 mjeseci dobiješ pretplatu na GPU od 15 mjeseci.

Posle kad imaš aktivnu pretplatu za GPU, live gold se konvertuje u omjeru 1:3 a običan GP u omjeru 2:3.

Zadnje što sam uzimao je kod za tri mjeseca GP koje mi je sistem konvertovao u dva mjeseca GPU.

P.S. Moraš paziti da ti gold bude maksimalno 35 mjeseci prilikom prve konverzije, jer kupuješ mjesec GPU koji se isto računa, tako da ukupno dobiješ 36 mjeseci GPU. Ljudi koji su prvo kupovali kodove za tri godine live gold pa pokušavali konverziju sa mjesecom GPU nije im uspjelo jer je to u zbiru 37 mjeseci a to sistem ne prepoznaje kao validno, tj. 36 mjeseci je maksimum koji možeš imati za bilo koju microsoftovu pretplatu.

1 Like

P.P.S. Malo sam se raspitao, izgleda da radi još uvijek konverzija pri prvoj kupovini, tj. kd kupiš mjesec GPU sav gold koji si imao do tad na pretplati pretvara se u GPU 1:1. Konverzija na aktivnu pretplatu je u omjeru gore napisanom.

1 Like

Nije mi sad ništa jasno, imao sam aktivan GPU koji mi je istekao pre neki dan, ako sada uzmem recimo 12m golda da li ću moći da ih konvertuje u 12m GPU?

Javi i nama da znamo jbg. :slight_smile:

Kad uzmeš 12 mjeseci golda dobićeš 12 mjeseci golda. Moći ćeš i da uzmeš mjesec GPU. I da konveruješ tih 12 mjeseci u GPU.

Jedino što ne znam je da li će ti odraditi konverziju 1:1 pošto si već jednom imao GPU.

Kao što rekoh, ako budeš ovo radio javi i nama da znamo.

1 Like

Mislim da neces moci tj. 90% sam siguran, to je samo za nove korisnike i radi josh.

Ja ti savjetujem da otvoris novi nalog , stavis region turska i za 23e kupis 12mj gp ( ili pak vise , mene je zao sto nisam uzeo vise od 12 mj) i onda za manje od 1e konvertujes sve to u gpu. Kasnije mozes da promijenis stor na koji hoces , ja sam sad prebacio na US

1 Like

Jel neko uspio da uzme Saints Row 2 kao besplatnu igru za jul uz Gold, i kako je to uspio?

Ne prolazi mi ni sa vpn ni bez.

1 Like

Znam da se pričalo da je moguće uzeti još jednom promociju za GPU 1$ 1 mesec ukoliko dodam još jedan nalog na Xbox.
Jel može neko da objasni kako funkcioniše, jel moguće onda igrati preko mog primarnog naloga igre sa Pass-a, jel idu achievementi na primarni ili sve mora preko novog?
I ako je moguće, kako izgleda onda taj sistem sa dva naloga, jel svaki put kad pokrećem konzolu, moram da se logujem na određen profil?

Odradio sam ovu turkiš varijantu, kupio 12m golda za 2700 din pa sve to pretvorio u ultimate za 100 kinti, hvala @Stivipg

3 Likes

Jel mi mozes samo reci sta si kucao za podatke? Ili si mozda ostavio americke, britanske na kartici?

Ništa mi nije tražio, platio istom karticom kao i sa main naloga

@lesa tu smo da pomognemo jedni drugima

Ps. Dobra stvar ove metode je sto rade nase kartice , ne trebaju vpn-ovi i cuda , sve regularno . I EA godisnja clanarina preko Turske je jeftina

2 Likes
1 Like

Uuu nacon pravi strašne.kontrolere, ekstra dil.

A post was split to a new topic: 8Bitdo objavio xCloud Android controller

Ljudi, video da na turskom regionu ima Warhammer Vermintide 2 za 2e samo i mislio sam da pazarim. Ne znam samo kako ce to da se odrazi ako vratim posle na uk ili us, ocu li moci normalno da igram?