Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Moguce je. Hvala vam svima :slight_smile:

Ima li netko od vas US account? Naime, iako imam internet od 80 mbps, kada skidam igre brzina downloada je izmedju 10-20 mbps…

Mozda je bolje stanje ako se prebaci na UK ili je to sve isto/slicno? Cudi me od Microsofta, oni ne bi trebali imati ovih poteskoca.

Ako ti je internet 80 Mb/s (megabita u sekundi, propusna moc mreze), onda bi maks download trebalo da ti bude 10MB/s (megabajta u sekundi, aktuelna brzina downloada/uploada). Mb/s nije isto sto i MB/s

1 Like

Internet paket: 80 Mbps
Brzina downloada na Xboxu: 10 Mbps.

Jel si siguran da ti na Xboxu stoji Mbps? Da nije MBps? (veliko B i malo b nisu isto)

Sve je kako sam napisao. Bas sam provjerio i internet paket i sta pise na xboxu.

Idi na speedtest.net, i vidi sta kaze. Dace ti da postavis link. Postavi, ako ti nije problem.

1 Like

1 Like

Gornja slika je ok. 80Mbps nikad nije punih 80Mbps. To je ok.

Mislim da na donjoj slici stoji MB/s, iako pise Mbps. Ako je to u pitanju, trebalo bi da je ok brzina.

Recimo 56 GB skida vise od 12 sati…

Jel igraš neke igre dok skidaš? Multiplayer?

Ova slika sa 2k19 mi je jako cudna. Nesto malo preko 13gb jos treba da se skine, brzina pise 7.35 Mbps a completes in about 3 hours, 24 minutes ? wtf ? Ovo bi trebalo da stuce za manje od pola sata.
Jel kablom povezana konzola ? Probaj s drugim mozda. A ako nije povezi s kablom.

Kablom povezano. Nista ne igram dok se skida.

Sad prebacio xbox na wifi, skida preko 70 Mbps…

Zanimljivo. Zameni kabl.

Rijesio sam problem. Cisto da kazem ako bude netko imao isti problem. Posto sam nedavno na routeru prikljucio jos mreznih kablova, mrezni kabal od xbox-a sam stavio na zadnji port a koji ocito ne daje puni kapacitet signala.

1 Like

jel ovo probao neko?

Microsoft allows Xbox players to order up to 36 months of prepaid Xbox Live Gold service. And for a limited time, activating the $1 trial will automatically convert future months of service to the more expensive Game Pass Ultimate, saving you hundreds of dollars. For some context on how much money you can save: it costs about $180 for three years of Xbox Live Gold. Add the $1 promotion, and you’re getting three years of Xbox Game Pass Ultimate for about $181. Whereas if you paid the full $14.99 per month for Game Pass Ultimate, those three years would cost you almost $540.

Jel to još važi to me interesuje