Da su im igre iole dobre kao ovi kontroleri gde bi im kraja bilo
Bice i toga
Odavno nisam kupovao igre preko Xbox Live Gold, danas mislio kupiti igru kad mi pise cijena igre plus taksa (porez). Imam US nalog, adresa Aljaska.
Prije sam imao samo cijenu igre bez takse (poreza), zna li netko zasto su promjene?
Hvala. Znam da je prije trebala Aljaska.
Ima li neka puna adresa?
Promijenio sam na Chicago ali i dalje imam taksu. Mozda treba malo proci vremena…
Nemaš taksu nego ti stoji svima. Da bi znali oni kojima država ima taksu da će biti naplaćena+ kada kuouješ onda ti piše cena+porez, ako država ima porez onda je recimo 64$ igra a ako nema 59.99…
Je li onda mogu ostaviti Chicago - Illinois, da ne vracam na Aljasku?
Dynamic Voltage Games:
Stay home and play video games with free codes for our 2 Xbox One exclusives! These can be redeemed multiple times. When they run out I’ll post more!
Pirates of First Star - TY64V-227KD-YRDFD-HJJ96-VGKPZ
Final Star - 6YYCY-794Y4-W22C3-47GJ7-H97CZ
Da li na xbox one s moze da se instalira aplikacija Zoom?
Ljudi, ceo dan ne mogu da se konektujem na Xbox live. Imam vazecu pretplatu, Wifi radi na svim drugim uredjajima, laptop je povezan na kabel, i to radi, xbox je na kabelu i jedino on nece da se poveze na internet. Da li neko ima neko resenje?
Uradi mu hard reset (drzi power button 10-15 sekundi, da se konzola sama iskljuci). posle toga sacekaj minut, pa je ponovo ukljuci.
Moguce da je do njih. Jednostavno su im oboreni serveri zbog ogromnog broja igraca prikacenih na isti. Nije im prvi put svakako.
Ja nikakvih problema nisam imao sa live
Molim za pomoc. Zelim da igram split screen na Forza motorsport 7 ali nemam sva auta (mozda ni staze). Moram li prekucati igru da bih sve otkljucao ili ima neko drugo rjesenje?
imaš opciju rent, da iznajmiš dok si u split screen
Znam ali nemam sva vozila…
Da li na jednom xbox-u mogu da imam dva account-a?
Možeš i više, čak i 10 ako hoćeš…
Hvala, uzeo sam dodatni joystick i dobio game pass za 15 dana ali vidim da pise da ne moze na onaj nalog koji je vec aktiviran odnosno koji je vec imao free trial game pass-a, a to sam iskoristio kad sam uzeo xbox.
Znaci samo da napravim dodatni nalog i ukucam code?
Da, taj Game Pass trial važi samo za nove accounts. Kad igraš neku igru i radiš save ili praviš bilo kakav napredak u igri, on ti ostaje vezan samo za taj account.