E super, hvala puno, bitno mi je samo da moze na istoj konzoli da se aktivira, a to za save znam mada mada mi ne igra neku ulogu za casual split screen.
Jedno pitanje.
Imam US nalog na xbox-u.
Zelim kupiti jednu igru preko g2a ali nema global verzija, vec samo US i EU.
Obicno sam kupovao global verzije, pa sam sad u nedoumici mogu li kupiti ijednu od ove 2 verzije…
Kupi US slobodno, regiju profila biraš pri takvim kipovinama.
Hvala 
Za info, dodao sam eksterni ssd na xbox one s. Zasada nisam nesto odusevljen, napretka ima no nista specijalno.
Pogotovo kad se sjetim kakvu je razliku napravio na mom laptopu🤔
Zameni postojeci sa ssd a ne ensterni pa ces biti zadovoljniji
Jedino ima baš efekta na one x jer ploča podržava ssd brzine dok na one s mali napredak
Kupio preko g2a igru za xbox i vise od 3 sata cekam key. Obicno sam uvijek dobio unutar pola sata. Da nema veze zbog toga sto sam kupio za US regiju jer me prilikom kupovine upozoravalo da key nije za moju regiju.
Za one nema veze koja je regija a kod si možda već i dobio pa je mail otišao u spam 
Nije u spamu… Skoro 4 sata cekam na kljuc, samo sam dobio potvrdu da je placeno.
Pisi im, mozda ti napisu sta je problem. Jesi kupio bas od njih ili treceg lica?
Dobio sam mail da ce mi refundirati novac. Nije navedeno zasto.
Možda nemaju više kodova. Nego samo da taj refund me potraje 5. radnih dana kako obično biva…
Jel moguće da sam ovoliki baksuz, istekne mi Game Pass Ultimate pre pet dana, prekjuče vidim u Store-u akciju za 1$, stignem do Checkout dela I shvatim da nemam novac na kartici, uplatim danas, kad ono nema više akcije…
A vidim da na netu piše da akcija važi za sve neaktivne članove kao i nove članove…
Jel kod vas normalna cena?
Napravi novi profil i stavi ga kao home na konzoli i kada istekne zaboraviš na njega 
Izgleda da ću to i uraditi, jeste da ne volim da petljam i pravim nove naloge, ali karantin ubija. 
Ma šta te briga, možda čak i ne moraš da ga stavljaš kao home, može da ti bude aktivan dok igraš u pozadini…
Cak na njihovoj stranici pise da proces refundiranja moze trajati i do 28 radnih dana. Sve cisti lopovluk.
Vratice ti sigurno. O koliko para pricamo. Pa ne verujem da su ti zarobili milione