Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Pa zato i kazem da to nema veza sa balkanom i nekim zatucanim mentalitetom.
Cista matematika.

Možeš i ne možeš. Kada ubaciš disk igra se skida sa interneta umesto da se instalira sa diska. Ali u svakom slučaju disk ti treba da bi igrao.

1 Like

Mmm inXile je dark horse svih Xbox Game studija! Tek treba da vidimo šta će od njih doći nakon akvizicije a do sada nije objavljeno. Nenajavljeni RPG na kom rade obećava!

HALO MCC se vratio na top listu najprodavanijih igara na Steamu nakon izlaska HALO CE Anniversary.

1 Like

Meni je najneverovatnije kolko se gta 5 dobro drzi i dalje i kolko para oni uzimaju na online. Lebtehebo do 2013. rockstar je svake godine izbacivao po jednu novu igru a od tada nista do pre 2g i rdr 2… Sad opet ko zna kad ce sta izbaciti. Ponekad stvarno zamrzim online zbog ovakvih stvari.

Nisi jedini to primetio

Ja sam se prijavio za betu i toliko puta mi je stiglo na mail da je beta otvorena i da sam primljen a ni jednom nisam ukljucio igru. Meni izgleda odlicno igra, od grafike do gameplaya. Bar po onom sto sam video na netu. Likovi su brutalno nenormalni i to mi se najvise svidja kod ove igre :smiley:

Kad Bleeding edge izađe za par nedelja dobra stvar je što će imati dosta potencijalnih igrača odmah u startu (XB1, Xbox/ PC Game Pass, Win 10 store i Steam). Kome se svidi, zadržaće se na njoj i igrati.

Dosta zavisi od toga kako će matchmaking raditi u kombinaciji sa rankingom što je JAKO bitno za team+hero based igru. I dan danas u Overwatchu dobijem u timu likove koji nemaju pojma šta rade i misle da igraju CoD/Battlefield/Fortnite igru.

Sa druge strane već su se formirali prvi e-sports timovi oko igre, što je dobar znak da može biti niche hit, možda čak i više od toga ako nove mape, heroji i kozmetika budu redovno stizali.

2 Likes

Da li je moguce da su ubacili live gold za voice preko boxa!?!? Istekao mi danas live i reko aj u call sa jednim drugom kad ono malo sutra. Treba live. Da li su toliko oboleli ili imaju jos nekih problema? Apsolutno sam siguran da pre nije bilo potrebe za live da bi bili u party voice preko xboxa a sada trazi. Toliko me iznervirala ovo da bukvalno ne znam dal da odem da ih napusavam na supportu. :angry::angry::angry:

Oduvek je tražio za party. Imao je onaj chat 1 na 1 koji je radio bez ali to je bilo i ostalo ja 360, više ne znam ni kako se zvao…

1 Like

Au zar je moguce, pa preko cega sam ja pricao kad nisam imao live. :joy:
Ignorisacemo onaj moj post. :unamused:

Neko na benchu rece da je NBA 2K20 dodat u gamepass.

1 Like

Probao sam malo My Team, i vidi se da su dosta prepisivali od Fife, skoro je na isto tako visokom nivou. Dosta dugo je trazio mec u sred bela dana za vikend, sto nije bas dobar znak, progresija sa MT je dosta spora i nejasna. Dobio sam dve utakmice, a jedva sam doterao do 1500 MT (sa pocetnih 500). Isti fazon, rage quituju tacnije diskonektuju sa mreze kada gube sa 15 razlike, verovatno vid cheatinga. Kolko vidim najskuplje karice idu za oko milion coina, sto je manje nego u Fifi, ali je aukcija zakljucana dok ne dostignes neki 3 star status, za koji treba jos kartica… Dobio sam jedan challenge game, a drugi ne mogu jer nemam series 2 igrace - opet nejasno kako da ih dobijem bez pristupa marketu, i koji su uopste. Sve je u fazonu objective-a. Svidja mi se “evolving” kartica Vins Kartera koga sam odabrao, za cas sam ga doterao do 85. Gameplay mi se nesto ne dopada preterano, akcija deluje nezgrapno, klizanje po paketu, nisam primetio mnogo laga, ali sigurno da i to utice. U svakom slucaju, interesantno… Neki tips od 2K veterana za pocetak bi dobro dosao, heh.

Moja preporuka za akcije: Fist 92 side (dupli blok), Quick 4 Flare (uglavnom sve Flare akcije su dobre i brze, kad govorimo o akcijama za 3), Punch 5 za jakog centra, Quick 3 scissors (malo duza, ali cesto izvuce igraca na 3). To su mi neke omiljene i sa kojima sam najcesce davao poene, mada ih ima jos dosta dobrih. Proguglaj malo i isprobaj, pa vidi koje ti leze. Bitno je da nadjes one koje ti odgovaraju i sto pre napamet da ih naucis, jer ako cekas da ti on pokazuje sta trebas da radis, zatvorice ti otvorene suteve i tesko ce prolaziti akcije.

Icon pass obavezno nauciti.

Kad igras odbranu, manje trougao, vise desni stik. Desnim stikom ako drzis prema igracu, uvek ce biti contested sut, a neces ispadati kao kada skaces na fintu.

2K kamera je najbolja, jer je najpreglednije.

Eto, to je od mene sto te mogu posavetovati. Sve ostalo je praksa i sreca :slight_smile:

1 Like

Jel postoji možda neki način za instalaciju aplikacija izvan Microsoft Store-a? Konkretno SBB ima EON aplikaciju za Windows 10, pa me zanima jel postoji ikakav način da se ta aplikacija sideload-uje, budući da je UWP tip aplikacije?

Ako si sve opcije na konzoli iskljucio, onda su neka podesavanja na TV-u. Neki HDMI-CEC, ili tako nesto, videces u opcijama opis “allow TV to control other HDMI devices”. Razlog zasto ne pali PS4 je verovatno taj sto i sama konzola mora da podrzi sa druge strane tehnologiju…

Inace, evo, bukvalno prvi hit na google-u. Zar ne znas da koristis internet? :smiley:

1 Like

Joj, nemoj to, mozes tako da zeznes TV i HDMI ulaz… Ja nazalost moram zbog PSVR-a, ali moze od toga da ti ode i sam HDMI, i celu plocu da spalis. Moderni televizori cesto odu u standby i ne gase se potpuno, da bi brze upalili aplikacije, OLED televizori pokrecu i pixel refresher kada je TV ugasen.

OMG :heart_eyes:

9 Likes

Ludilo kakve kontrolere prave

4 Likes