Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Kako to? Prvi put čujem da se nekome to desilo.

Prvi put cujem, jel si probao hard reset?

Nije fps, 3rd person makljaža.
Ja sam probao, i dobro sve izgleda, lepo klizi, problem je što ljudi koji su u beti ili sa kojima sam ja igrao baš ne kontaju timski rad i ko je koja uloga. Ne znaju šta treba da radi tank, šta dps a šta healer. Neprijateljski tim nas je uništio lol.

1 Like

Da li je moguce preko laptopa napraviti novi profil za Xbox i preko laptopa uzeti pretplatu onu za 1$, GPU?

Ja sam napravio nov nalog na kompu ulogovao se na xbox i odma mi izbacilo tu opciju 3 meseca 1$. Odradio share sa tim nalogom i imam na svom glavnom GPU.

A trebam drugaru to da odradim, a nemam Xbox, a ne bih da saljem podatke kartice, posto on nema l. Zato me i zanima da li mogu da uzmem tu pretplatu preko laptopa? karticu :confused:

Bagatela, ovde za ta tri možeš dobiti soma evra…

Juče videli XBX za 180eur lol. Znači počinje čišćenje za nex gen.

1 Like

To sam ja i rekao kada je neko od optimista rekao da ce da proda PS4 za 300e :joy:
Ako nastavi a ceka ima da se tuku u dupe ako dobiju 100e za stare konzole.
I za 2god ce vise vrediti Xbox360 i PS3 nego XBX i PS4 samo zbog piraterije ce drzati cenu.

Pa i za piraterija ti je smešna na 360 i 3 kada igraš igre 5-7+ godina stare…

Videces, PS3 i Xbox360 ce za 1-2god vredeti isto koliko i polovni XBOXX ili PS4.

Balkan je čudan prostor, ne sumnjam u to :joy:

Golf 2 dobar ko golf 4 po cijeni tako da me ništa više ne može iznenaditi

X360 i ps3 su sada oko 120-150e čipovane u super stanju. X360 je malo skuplji od ps3 koliko vidim, ali dodaš 30e i uzmeš xbox one. Ps4 je nekom logikom malo skuplji od xbox-a ovde. Slim je oko 220e

Imam Xbox one X. Zelio bih da na dvd kupim Red dead redemption 1 (predvidjen za xbox 360). Da li cu moci instalirati igru na Xbox One X?

Kakvih 300, ja sam moj ps4 slim sa 1tb i 5 igara prodao za 200e.

mislim da je neko govorio da ce za 300 eura prodati PRO a ne Slim verziju konzole.

1 Like

Mozes.

1 Like

Nema to veze sa tim.
Racunica je jako prosta.
PS5 ce relativno brzo da bude oko 400-450e
Igrica ce isto kostati za PS4 ili PS5 Pa jesam li sisao sa mozga da bacim 300e na PS4 onda…
Ako me vec zanima da se lepo igram za smesne pare uzecu eto PS3/Xbox360 sa piratima na njemu i cao!
Vecina obicnih igraca koji igraju konzole bas i ne broje piksele.
Ali jos kako znaju da broje pare!!
A to sto ja pricam se vec moze videti po cenama konzola. Sto se mene tice mogu i da se kladim ako neko sme. Da ce cena PS4/Xbox1 biti manja ili ista kao PS3/Xbox360

Ja sam prodao xbox one prvu seriju prije skoro godinu za 140e tako da znam kako to funkcioniše,ponuda i potražnja diktiraju cijenu