Angry mum demands Xbox refund after ‘hackers bought 36,000 Fifa gaming points’
Buducnost je na strani ms-a
Zedovi su u manjini, rekao bih da jedan dobar deo Playstation korisnika cini i generacija X.
Svet na starijima ostaje, koliko god to paradoksalno zvucalo, zivotni vek se produzava a paradigme o gamingu se menjaju.
Postoji sansa da vec generacija X dostigne biolosku besmrtnost ako dostigne “longevity escape velocity” tacku koju nam je predvideo najveci moderni mislilac i inzenjer Aubrey De Gray.
Ovde mi sad nista nije jasno al aj dobro nek bude da si u pravu pa sta god da ovo znacilo
Sintagma oznacava presek u kome se zivotni vek jedne generacije produzava dovoljno brzo i dugo, da bi se dostigla vremenska tacka u razvoju civilizacije potrebna za dostizanje cilja bioloske besmrtnosti. Pomalo naucnicka fantazija, ali i ne mora biti.
Da uprostim, zivotni vek se produzava za koju godinu svaku deceniju. Npr ako za 20 godina to bude 100 godina, i 2040. konacno shvatimo, istrazimo i ucinimo komercijalnim mehanizme bioloske rejuvenacije pojedinih zivih bica (svi znaju vec za besmrtnu meduzu), tj identifikujemo i injectujemo pojedinacne gene sa tom namenom u ljudski genom, svi koji su rodjeni od 1940 na dalje imace sansu da udju u program ciklusa podmladjivanja. U teoriji, ako izbegnu razne ne-bioloske uzroke smrtnosti (viruse, ratove, AI…) mogu da dostignu neogranicen zivotni vek.
U pravu si… Xbox je potrebniji
Savršena konzola
Imal’ neko pojma šta ovo može biti:
Btw kako ste skinuli streamin app za xCloud?
Pravo da ti kažem, ne mogu ni ja najbolje da vidim. Poslao mi je drugar koji ima muku da poveže kinect.
Isto preko vpna.
Pa neka bolje uslika
Svaka cast.
Pa realno najbolji kontroler ikad napravljen
Probaj prvo jedan da odigraš nešto pa posle pričaj. I ja sam to govorio, pa sam sada naručio elite 2. Jer jeste velika razlika i u kvalitetu i onome što donosi. Svakako je drugačije iskustvo u igranju+sva podešavanja koje ima… Ali za ono povremeno igranje jeste bacanje para, ali ako igraš nešto ozbiljnije, svakako drugačije iskustvo…
Pa da, definitivno jeste u tom kontekstu besmisleno, ali je stvarno kvalitetan kontroler… Pogotovo i onaj deo gde imaš više profila pa menjam između igara, bolesno je kako ljudi igraju forzu i kada stave na manuelno menjanje brzina i to još pozadi na pedalice, drift samo piči jbt.
Standard bato
Napokon danas stigao, znači kakav kontroler jbt. Samo osećaj, podešavanja samih pečurki, više profila… Kvalitet+napokon interna baterija i punjač sve na jednom malom mestu… Podešavanja trigeta su stvarno odlična. Videćemo kako će biti u girsima ali za sada stvarno odličan osećaj. Nije ni čudo što je najprodavaniji kontroler. A još ga kupio za 95€