Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Jutros kupio 2 mjeseca GPU, ističe mi pretplata 24.01.2023. :joy:

6 Likes

Nesto se spominju i Division 2 i Yakuza.

1 Like

Veliki broj Yakuza je najavljen jos prosle godine uz Final Fantasy. Tako da, ajmo Control :smiley:

Mislim da neće od jednom pustiti sve FF u Game Pass, mada, koliko su ludi, sve je moguće…

Šta ti dječko radiš :wink:

1 Like
3 Likes
1 Like

Ako sam dobro shvatio Ninja radi na revolucionarnom VR projektu? :smiley:

Ma nema od toga ništa pogotovo posle ovoliko godina… Bila je i neka priča da su sami krivi što igra nije gotova, jer su pare umesto na Scalebound trošili na druge projekte… No, ostaje da se vidi, ali ako će već da daju pare na projekte, neka jednostavno odrade Alen wake 2 I svi sretni i zadovoljni :smiley:

Full verzija je u game pass-u. Dal nisi skinuo greskom onaj Lite.

Joj, ja sam kupio pes 2020 za ps prije neki dan, boze kakvo smece je ova igra, srednja zalost, steta sto sam bacio 35e na nju.

Nemojte tako. Ovo im je najbolji PES od 2013. :joy::shushing_face:

Pa imaju licencu za Juventus, sta hocete vise?

Ma ko mi to dira pes :joy:

Ali zato pre toga niko ziv nije hteo da igra fifu. Bilo je ili PES ili da umru!

Microsoft opet sa nekim megalomanskim idejama… Opet totalno promasena vizija, po mom misljenju.

Po meni je skroz upravu, realno ne moze im sony biti konkurencija kao kompanija koja sve pare skoro vrti u igrama, kada ms samo na azure zaradi vise love nego ceo sony.

On je ovo izjavio u svetlu cloud gaminga i ovako bi trebalo u članku da bude navedeno:

Amazon and Google are ‘the main competitors going forward’ in relation to Sony and Nintendo’s ability to create a cloud infrastructure

… ali je Push Square “malo” iskrivio kontekst da bi im išlo u više potpaljiv narativ.

1 Like

Jasno je navedeno da je cloud gaming budućnost a da se Sony i Nintendo nisu pripremili kao oni sa azure i da im je glavni konkurent Google

Nece biti lako, cuo sam da je Stadija prodala jubilarni 1000-ti kontroler.