To je vezano za nalog pretpostavljam, ne i za konzolu?
Bas je lose ovo…
To je vezano za nalog pretpostavljam, ne i za konzolu?
Bas je lose ovo…
Ma pitao sam se da mozda jos konvertiraju gold u gamepass po 1:1 principu kao prije za nove korisnike ultimatea, ali prosao je taj voz vidim
A to, da to još uvek važi koliko znam kada se prvi put prebaciš na ultimate.
Hm… Uspeo sam da kupim karticom Gears 5 sa storea iako to nisam uspevao već godinu dana. Možda kartice prolaze za MS izdanja…?
Koji put Styx.
Na G2A opet naleteo na neke niske cene pa evo da podelim šta sam našao.
Ja bih radije da posedujem igre nego da budem vezan za gamepass. Svakom svoje.
Ovo gore je gears of war trilogy, ja mislim da su ti samo prva tri dela… Da definitivno sa tim što umesto 1 se dobija ultimate edition ili ti ređaster keca…
Da, da. Dobija se Gears 1 Ultimate Edition, dvojka i trojka. A Gears 4 je 4 dolara, tako da uzmeš celu franšizu za 35 dolara. Sve osim Judgement
A post was split to a new topic: TopGear: The 20 best driving games of the decade
Mislim da sam došao do istog zaključka kao i ti. Oprilike posle tog vrmena sam i obrisao igru.
Sve nešto razmišljam da krenem ponovo, ali nikako da se odlučim.
Drugari mala pomoc. Zaboravio sam da otkazem automatsku odjavu pretplate i jutros mi je MS skinuo 15$ za GPU. Kontaktirao sam chat za refund i rekli da nije problem medjutim kada odem na link gde su sve moje pretplate, uopste nemam opciju za trenutnu. Da li je problem vremenske razlike pa mi ovo jos uvek stoji pending umesto nova pretplata ?
A? Kako?
HDMI-CEC?
edit: izgleda da ipak nema nativnu podrsku, ne znam kako radi.
edit 2: izgleda da radi preko universal remote funkcije koju ima samsung remote.
jeste ovo drugo i meni tako radi na qledu
Xbox prepozna TV i koristi njegov upravljač.
Hajmo Control!
Kontam da će sa next genom biti i 3rd party igara koje će biti od prvog dana u Game Passu.