“On Tuesday May 21st, we’ll mark the beginning of a new generation of games, TV and entertainment. On that day, we’ll be holding a special press event on the Xbox campus and we invite you to join us via the live global stream that will be available on Xbox.com, Xbox LIVE and broadcast on Spike TV if you are in the US or Canada”
After weeks of rumor and speculation, Microsoft has confirmed that it will be holding an event on Tuesday, May 21st at 10am PST to unveil its next-generation Xbox, commonly referred to as Durango or Xbox 720. The event will take place at the company’s Redmond, Washington campus.
Polako, do prezentacije ima mesec dana, a već skačeš za perateriju… ccc… Videćemo šta će biti, polako, ne znamo ni kako izgledaju konzole, a već su se dosta članova napalili na pirateriju…
ma neka ima ali ako je to poenta novih konzola, onda je to smesno, socijalna integracija je znacajna ali ne fejs nego microsoft da stvori jedinstven sistem za novi box
ja sam misljenja kako ms nece puno davati info o fb twit i ostalim stvarima jer oni su to vec odradili sa xboxom360 a sony s dobrim kaskanjem je to objavio sada
MS ce igrati na kartu inovativnost, integracija, multimedijalni uredjaj za sve- vas xbox, svakako mislim da hardwareski zaostaju za Sony-jevom novom konzolom, nadam se da ne gresim. Ovaj event ce biti u duxu XBOX-a, zelene boje na prolece …