Ma to neka PS promoterka uletela na mesto XBOX proterke jer je ova morala da radi drugu promociju, a i MS bolje placa
A new Xbox One Hack surfacing? Popular French scene website logic-sunrise reports that a ānewā piracy trick has surfaced on the XBox One. The Indonesian seller behind this product promises they will install up to 30 pirated games on your XBox One for a fee going from $45 (for 10 games) to $65 (for 30 games). The service has actually been going on for more than a year, and the trick might be real.
Youāll have to pay for shipping too, as the technique involves the seller installing the pirated games on your XBox One directly. If you expect to get 30 games, youāll also need to ship an external hard drive to the seller.
Interesantno⦠Ova fora postoji od 2014, ali koliko bi koÅ”tala poÅ”tarina do Indonezije i natrag? 65$ za 30 igara nije loÅ”e, ali ta poÅ”tarinaā¦
Koliko, mnogo interesantno je da niko nije znao za to, mislim sdk iz 2014.
Red Dead Redemption i Alan Wake American nightmare dostupni u backwards,za sada samo digitalno.
Homefront beta kljucevi za XO:
Izvolte
Hvala, upravo stavio da se skida. ;).
Samo vi skidajte
Hehe stize uskoro na Xbox republiku Xbox One vs Playstation 4 by: ShadowFighter
Meni je ovo odliÄno,gotovo sve bete mogu da igram,uvijek kljuÄeva ima jer se konzola slabije prodaje od ps4
Pravo u centar
http://www.thekingslayer.com/2016/02/12/what-exactly-is-the-reason-to-own-an-xbox-one/
Quantum Break will do well, but the damage done to the identity and reason for owning an Xbox One will hurt gamers and Microsoft. From here out it doesnāt matter what Microsoft, Phil Spencer, or any mouth piece from the company says about it. Playing on PC is the same as playing on an Xbox One. So sticking with the PC is the best bet. Itās the defacto the quality experience, and Microsoft will release all their titles on the platform. You can now regulate your Xbox One to the same place that your Sega Saturn, Sega CD,32X, Neo Geo, Game Cube, Sega Dreamcast and Game Gear occupy. Save for a couple of titles thereās no real reason to own one. What is the differentiation of owning and Xbox One versus anything else on the market? There needs to be content on the Xbox One that truly show that it is a console that is worth having. At this point Microsoft whether consciously or not is turning the Xbox One into an also-ran console that lacks a reason to exist outside being a Trojan horse for all things Windows. Giving credence to every single person who never believed in Microsoft vision, and did not believe they cared about console gaming. In one afternoon Microsoft destroyed the past 15 years of gaming on an Xbox console. Doing what they have always done with their products and services. Much to do about nothing.
āIn one afternoon Microsoft destroyed the past 15 years of gaming on an Xbox consoleā
Kakva dramatizacija. Apsolutno niÅ”ta nije uniÅ”teno. Jedini argument koji postoji tu je vezan za gold, poÅ”to pc igraÄi imaju besplatan online.
āWhat is the differentiation of owning and Xbox One versus anything on the market?ā
Nije kao ni da playstation ima desetine i desetine kvalitetnih ekskluziva, a sa tim jedino i može da se poredi. Nintendo ide u totalno drugom smeru, a ostalih konkurenata na polju konzola nema.
Neko treba da popije chill pill. Citavu generaciju se prica kako dzaba ekskluzive MS-u, tamo gdje su najbolje multiplatform igre, ta se konzola kupuje. Sad odjednom jedna ekskluziva ako izadje na Win, nema vise razloga da se posjecuje XO.
Ali ajde, bar saznasmo za novi sajt, ovaj kingslayer, nadam se da ce biti zadovoljan klikovima.
/SOKANTNO, NECETE VJEROVATI STA JE MS URADIO!!!/
podnaslov: PA SAD SU STVARNO PRETJERALI
Meni samo nije jasno sto se neki xo korisnici bune sto izlazi za pc
Pa nek izadje, onaj ko voli pc kupice pc, ko se igra na konzolama, i dalje je to samo na xbox konzoli i kraj.
Da je srece da su sve igre na svim konzolama(samo halo na xbox uvek )
Mislim da se svodi na ovo:
ZaÅ”to bi kupio konzolu kad mi ne nudi niÅ”ta Å”to ne mogu da dobijem za PC? Ok, kupio bi ekskluziva. Å ta, ekskluzive se pojavljuju i na PC? Ko je **** onda. Onda Äu radije kupiti konzolu koja ima ekskluzive koje se neÄe pojaviti na PC, poput PS4 ili Wii U.
To je taj neki mentalitet na internetu. Mnogi na gafu su govorili kako bi kupili XO za QB, neki su to uradili po revealu, pa su popizdeli Å”to su, u njihovim oÄima, uzalud kupili inferioran proizvod u odnosu na PC.
Sa druge strane, iznenaÄujuÄe je koliko ima idiota koji tvrde da se Microsoft sastoji samo od Xbox divizije i niÄeg drugog, te im je neverovatno da se MS odjednom interesuje za PC kad on nema veze sa njima⦠Da, ima tih likova.
I na kraju, imaÅ” one najmasovnije, koji su protiv svakog vida ekskluziva i koji tvrde da je ovo znak da MS diže ruke od Xboxa i da Äe uskoro i Sony i Nintendo da se pridruže PCMR nacijiā¦
U osnovi, ne obraÄaj pažnju i uživaj u igri kad izaÄe, uvek je bilo ovakvih budala, uvek Äe ih biti, samo Å”to je sad na internetu mnogo lakÅ”e ispasti budala i da ti se dodaje dosta pažnje.
Nije iskljuceno da se i to desi
I da se desi to, a 110% nece, opet ne bih prodao Xbox.
Haters gonna hate
Aj sad ukucajte na youtube crapgamerreviews, i pogledajte tog mentola sto je to slao na twitter Phil Spenceru.
To je degencina koja ima 30 i kusur godina, koja se bori za xbox ko da mu zivot zavisi, mrzi playstation, uostalom, pogledajte random 5-6 klipova i videcete kakav je to mentol.
A za ovo, boli me uvo sto ce da izadje na PC, mislim sta ja imam od toga, nisam PC gamer i kraj. Jos mi je i drago nek uzivaju PC igraci u Quantum Break-u, to je lepo.
Samo nikad nece moci u Forzi, Halo i Gears-ima i to je to.
A ovi sto kazu da placaju gold, pa jel vas tera neko? QB nema mp koliko ja znam, tako da li imas gold ili ne je nebitno, uostalom ako za 30e ne osecas da si dobio ono sto si platio, a ovo sto sa live dobijamo je meni sasvim dovoljno za tu cenu za godinu dana, onda si ā¦(bez da uvredim ikog ko misli drugacije )
Jedna igra i nastao haos.Ja da imas kesa kao ti pojedini sto kukaju imao bih sve konzole.I ako posedujem solidan PC i PS4 da imam kesa sutra bih uzeo XO, a opet pored svega toga QB bi odigrao na PC.
Desavanja sa QB su kulminacija dugogodisnje pogresne strategije MS-a. Ne zelim da zvucim kao doomsday prorok ali lici mi iz Philovog odgovora da zele unificiranu XO/W10 platformu, ko god da mu je poslao tweet. .
Ok, znamo da ekskluzivnost kosta tonu novca. Windows je takodje MS proizvod. To je nakakva osnova - s jedne strane rezes trosak, s druge podrzavas indirektno drugi proizvod i i gradis ekosistem na bazi relativno slicnih platformi za koje ti ne placas odvojen razvoj. Windows medjutim nije ni najmanje pogodjen nedostatkom MS ekskluziva. Windows ima mnogo vise ekskluziva, third partyja, indija, vise svega nego sve ostale konzole zajedno, beskonacnu backward kompatibilnost, i nema alternativu, jer Mac OS i Linux nisu gamerski orijentisani. Ono sto Windows ima a XO nema je dosta korisnika i to je ono gde se zacakle okice prodajnih menadzera. Cini se da su nezadovoljni bili prodajom Halo 5 i Tomb Raidera. Microsoft se nece obogatiti od prodaje hardvera, i moze da dopusti da kanibalizuje userbase na racun PC-a, sa abnormalnom stopom piraterije ali Denuvo kao da poboljsava stvari. Sve mi ovo vuce na uvrnuti plan da se promovisu Windows 10 i Direct X 12. A mozda je samo bitno da se proizvod plasira sto vecem broju korisnika danas, ne uzimajuci u obzir stetu po brend koji je vec ostecen beyond repair i smanjivanje gepa u odnosu na Sony koji se ne moze smanjiti. Quantum Break se naprosto mora prodati u sto vecem broju primeraka, ali necemo ipak da idemo toliko daleko i dajemo ga za PS4.
Poseban hit mi je kako su XO korisnici ovako relaksirani i piju isti kool aid. Zasto je bitno, igrajmo se bilo gde i svuda⦠Da Naughty Dog iznenada objavi kako ce Uncharted 4 izaci paralelno za PC, izbio bi treci svetski rat na internetu. Ne razumem to korporativno ludilo da se pljeska na konferencijama na kojima se promovisu ekskluzivni sadrzaji, sa ogromnim āonly on Xbox Oneā slovima, a ovamo necemo vise zidove. Cemu onda sluzi ekskluzivnost, ili jos ludje temporary ekskluzivnost?
Sve u svemu⦠razocaravajuce za mene je jos jedan razlog manje da se kupi Xbox. MS bi mogao do sada da ima bas lepu kolekciju. Bice interesantno videti u kom ce se pravcu razvijati. Mozda i nije neki big deal. Pozitivna stvar je da ce se QB prodati u vecem broju primeraka jer nece biti prinet kao zrtva na Xbox oltar. Remedy su simpaticni momci, mislim da oni na celu stvar gledaju sa mnogo vise vedrine i optimizma.
Hej! I ja sam jedan od tih sto piju kool-aid! Apsolutno sam za to da svi igraju sve svuda.
Meni licno su ekskluzive prilicno problematicne, i nisam uopste siguran da ih podrzavam. Lepo je osecati se da si specijalan ili da si dobrog konja odabrao, al znam kako je biti i sa druge strane ograde. Jedino mi je disposable income omogucio da odigram sve ps3 naslove u jednom cugu, prakticno sam kupio konzolu na tri meseca samo za tu svrhu.
A kad pitas cemu onda ekskluzivnost? Dobro pitanje. Po mojoj filozofiji, ekskluziva ima opravdanje samo ako je igra gradjena iskljucivo za neku konzolu i izvlaci iz nje maksimum. Kao, jelāte, Naughty Dogove igre. Sve ostalo mi mirise na igrarije velikih kompanija koje bi od tebe da uzmu dva dolara a ne samo jedan.
Situacija sa Tomb Raiderom je meni daleko neprijatnija nego to sto ce pc igraci dobiti Quantum Break ā vestacki izmisljena ekskluzivnost, gde ps4 verzija vec u ovom trenutku verovatno moze za tri meseca da se zavrsi, al nece da nam je daju. To sto im je ceo dil backfired u facu dozivljavam ko karmicku pravdu.
Meni cela ākontroverzaā uopste nije jasna, i zvuci kao kolosalni entitlement gamera koji nemaju pametnije stvari u zivotu da rade ā kad je onog sto se zalio na tviteru Fil Spenser lepo pitao, problem ti je sto ce pored tebe i drugi igrati igru (?!), ovaj nije imao da ponudi nikakav racionalan argument kao odgovor. Da moze, uzeo bi loptu i otisao kuci da ostala deca ne dobiju da se igraju. Tako odavde meni to izgleda.
Mislim da XO, i konzole uopste, imaju mnoge druge prednosti sem ekskluziva u odnosu na pc, i da XO brend nece biti posebno razvodnjen ovom āsokantnom izdajomā.